![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 (permalink) | |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2002
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
Arreola mial wygrac walke, byl u siebie, HBO widzialo go w zwycezcy pojdynku (bylo zobaczyc promo), a przegral minimalnie na punkty. To byl jedyny pojedynek, gdzie nie zalowali kasy na oboz, sparingi i trenerow. TA ma zabojcze tempo walk - 4 walki w roku!!! JA wiem, ze on lubi kase, ale Steve'a zignorowali bardzo, naprawde on nie przykladal sie tym razem. 3 Walki w roku to MAX i to jeszcze jak jedna z nich musi byc z przecietniakiem do lykniecia w 4 rundy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 (permalink) | ||
![]() Cytat:
Kubakj, Adamek z Arreolą wygrał wyraźnie. Walka była zacięta, wyrównana, Tomek nieraz w opałach, ale mimo wszystko, w sporej większości rund, był przynajmniej minimalnie lepszy (wg mnie oczywiście). Cytat:
Wiadomo, że chodzi o chlanie ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#153 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Nie oglądałem jeszcze walki i obejrzę chyba dopiero w przyszłym tygodniu, dlatego na razie nie będę się wypowiadał na temat punktacji, przebiegu itd.
Jednak nie ukrywam, że spodziewałem się takiego obrotu sprawy, zresztą pisałem na forum o tym jak to może wyglądać i pewnie tak wyglądało. Adamek w pierwszej walce z Cunninghamem musiał się nieźle namachać żeby wygrać że w 12. rundzie ledwo stał na nogach ze zmęczenia. Tam był bardzo szybki na nogach, doskakiwał z ciosami i odskakiwał jak trzeba. Teraz w ciężkiej, Cunn pozostał cruiserem, tj. szybkim, walczącym na dystans i dobrym technicznie bokserem, Adamek za to klockiem, który nie może doskoczyć zadać, długiego dynamicznego ciosy szybszemu rywalowi i odskoczyć jak to robił w pierwszej walce. Pokazała to zresztą walka z Chambersem. Po ważeniu to niemal byłem pewny, że bez lucky puncha ze strony Adamka się nie obejdzie. Ale mając na uwadze pierwszą walkę, wbrew temu co pisała większość, Adamek nie będzie miał atutów żeby zaskoczyć Cunna w rewanżu. Będę się bardziej mądrzył jak obejrzę walkę. W tych wszystkich walkach, a szczególnie z Cunnem i Arreolą powinno być bezdyskusyjne UD. To samo zresztą z Estradą, gdzie nawet na siłę nie dało się wyciągnąć remisu. Z Briggsem II była bodajże 2-punktowa wygrana Polaka, w rundach bardzo wyraźnych dla obu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Zdjęcia: Tomasz Adamek na treningu przed rewanżem z Cunninghamem | Wiechu | Newsy | 41 | 18-12-12 19:11 |
Adamek z Cunninghamem o drugie miejsce w rankingu IBF | Wiechu | Newsy | 0 | 20-10-12 14:48 |
Adamek 22 grudnia w Pensylwanii, szykuje się rewanż z Cunninghamem? | Wiechu | Newsy | 15 | 24-09-12 17:10 |
Adamek wygrywa na punkty z jednorękim Chambersem | Wiechu | Newsy | 57 | 19-06-12 23:29 |
Rios wygrywa kontrowersyjnie z Abrilem | Adrian Golec | Newsy | 12 | 15-04-12 23:52 |