![]() |
#1 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Nominowany 4 razy w 3 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() ![]() WSZYSTKIE CIOSY: a) średnia liczba wyprowadzonych ciosów na rundę: Kliczko – 45.0 Wach – 60.4 b) średnia liczba celnych ciosów na rundę: Kliczko – 14.0 Wach – 20.4 c) procentowa skuteczność celnych ciosów: Kliczko – 31.1% Wach – 33.7% CIOSY PROSTE: a) średnia liczba wyprowadzonych ciosów na rundę: Kliczko – 31.1 Wach – 41.7 b) średnia liczba celnych ciosów na rundę: Kliczko – 9.2 Wach – 10.6 c) procentowa skuteczność celnych ciosów: Kliczko – 29.5% Wach – 25.5% CIOSY MOCNE: a) średnia liczba wyprowadzonych ciosów na rundę: Kliczko – 13.9 Wach – 18.7 b) średnia liczba celnych ciosów na rundę: Kliczko – 4.8 Wach – 9.7 c) procentowa skuteczność celnych ciosów: Kliczko – 34.6% Wach – 52.1% Źródło: b-scene.com, Redakcja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Nominowany 4 razy w 3 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
oczywiście istotnym jest fakt, ile przewalczyli rund w poszczególnych walkach, jednak jeśli już zastanawiamy się nad miarodajnością tych statystyk trzeba wziąć pod uwagę przeciwników z jakimi się mierzyli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
![]()
Dokładnie tak Tomek.
Ja bardzo mocno ściskam kciuki za Mariusza, sercem jestem bardzo mocno za nim i wierzę w jego zwycięstwo, bo szans mu odmawiać nie można. Oczywiście rozum mówi mi, że Wach może skończyć jak ostatnio Ustinow z Pulewem. Ale Mariusz to Polak, a to zobowiązuje, jutro mamy przecież Święto Niepodległości ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Statystyki CompuBox z walki Soto - Matthysse | Mateusz Wajs | Newsy | 7 | 24-06-12 19:41 |
Podejrzane statystyki ciosów Compubox | Wiechu | Newsy | 14 | 13-11-11 20:12 |