![]() |
Trzeba sie rejestrowac albo cos placic za taka transmisje?
|
Za stream? Nie - jest to darmowe ale warto zarejestrować się na weeb.tv,zapłacić 3złote za 24 godziny premium sms-em i oglądać na N-ce walkę w HD z wyciszonym komentarzem Skrzecza (Jeśli nie posiadasz tego kanału). Na darmowym streamie może ci zrywać transmisje,buforować się co chwilę a na ekranie można oglądać piksele wielkości nakrętki od butelki.
|
Cytat:
|
Z tego co zauważyłem, nie wszyscy przeczytali do końca moją opinię, wyrażającą się w typowaniu Gołowkina jako zwycięzcę walki. Będę tym razem precyzyjny;) Otóż o aspektach kibicowania bądź nie kibicowania polskim zawodnikom, biorąc za kryterium ich pochodzenie, wspomniałem w charakterze prologu. To jedynie dodatek, pokazujący moje podejście do tego sportu, wyrażające się w obiektywnej ocenie polskich pięściarzy, bez mydlących często oczy przesłanek patriotycznych.
Jako argument z kolei, który w mojej ocenie ma świadczyć o dzisiejszej wyższości Kazacha, podałem styl walki Grześka, wskazując kolokwialnie m.in na jego opuszczone ręce, co w mojej ocenie naraża go na niepowodzenia z takimi pięściarzami jak Gołowkin, ale nie tylko on... |
Bardzo fajny temat panowie. Ja nie podaję typu, bo go po prostu nie mam, będę się cieszył walką (mam nadzieję) jutro rano oglądając bez znajomości wyniku i oczywiście mam nadzieję, że Grzesiu to wygra.
|
Dzieki za pomoc Ofensywa napewno tak zrobie.
|
Mocno mnie nurtuje ta walka. Głównie dlatego, że trudno mi przewidziec jej przebieg, a próbowałem to sobie wyobrażać kilka razy. Wybrażałem sobie, że Gołovkin szybko nakautuje Prokse lub, że Grzegorz robi z twarzy Golovkina spaghetti. Obydwaj to kozacy, ale stawiam na Super G. Konkretny człowiek, prawdziwy profesjonalista i wygra to na punkty lub przez poddanie, choć to juz wersja mocno optymistyczna ;)
|
proksa napewno nie jest gotowy na te walke w 100% a Golowkin jest.Ja to widze tak dzis 70% proksy vs 100% golowkina :) jak grzes to wygra czapki z glow
|
Kciuki oczywiscie trzymam za Polakiem, ale jeżeli chodzi o obstawianie to Gołovkin przez KO. Obym się mylił, ale te opuszczone ręce Proksy martwia mnie i Kazach moze to brutalnie wykorzystać.
KiDDynamite Cytat:
|
Cytat:
Można też zrobić jakiś alias na necie, taki sztuczny link, a jutro wkleić z jakiegoś admina video na youtube, tak że się nikt przez przypadek nie natknie na wynik. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |