![]() |
#1 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Nominowany 287 razy w 87 Tematach
![]() |
![]() ![]() James Bashir, szkoleniowiec Eddiego, złożył już oficjalną prośbę do federacji IBF o zastosowanie olimpijskich testów antydopingowych przed zbliżającą się wielkimi krokami walką Adamka z Chambersem, która odbędzie się 16 czerwca w Prudential Center w Newark. - Napisałem już wniosek do organizacji IBF i poprosiłem o losowe testy moczu i krwi przed czerwcowym starciem. Nie oskarżamy Adamka o jakieś niedozwolone kroki. Po prostu chcemy być pewni, że wszystko będzie toczone na równych zasadach - stwierdził Bashir. Źródło: Percy Crawford / fighthype.com Zdjęcie pochodzi z portalu boxrec.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
I slusznie. Bardzo intryguje mnie ta walka, bo mimo iz uwazam Polaka za faworyta, to czuje ze Chambers moze namieszac, zwlaszcza jezeli dluga przerwa nie odbije sie na jego formie.
Bardzo odwazny wybor Eddiego, szacunek dla teamu Tomka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 10 razy w 8 Tematach
![]() |
![]()
Nie wiem po co Chambers wygaduje takie głupoty. Przecież na takie rzeczy to się trzeba umawiać przed podpisaniem kontraktu. Żeby tylko Chambers nie szukał wymówki do żeby nie wyjść do Adamka. Już kilka razy odwoływał walki, teraz też może :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Eddie to sobie może chcieć..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Ważenie przed walką Powietkina z Huckiem [FOTO] | eMCe | Newsy | 19 | 25-02-12 19:31 |
Mariusz Wach dla Boxing.pl na kilka godzin przed walką | Wiechu | Wywiady | 2 | 05-11-11 18:30 |
Dawson pewny siebie przed walką z Hopkinsem | Adrian Golec | Publicystyka | 12 | 10-08-11 17:18 |