![]() |
#1 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Nominowany 37 razy w 17 Tematach
![]() |
![]() ![]() Problem został rozwiązany, ponieważ Margarito dostał licencję od komisji stanowej. Kibice dostaną oczekiwany rewanż za świetną, aczkolwiek nie pozbawioną kontrowersji pierwszą walkę (domniemane utwardzane bandaże Meksykanina). W undercardzie pojawią się m.in. Paweł Wolak, Delvin Rodriguez i Brandon Rios |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Właśnie też to przeczytałem :D http://www.boxingscene.com/margarito...atch-on--46306
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Nominowany 37 razy w 17 Tematach
![]() |
![]()
i bardzo dobrze, że gala się odbedzie, bo jest na niej kilka świetnych walk. tylko jedna osoba nie zasługuje na zarobek podczas tej walki, a mianowicie Margarito. oby to była jego ostatnia wypłata, nie mogę się przepatrzeć na to jak zwykły oszust i kombinator zamiast dostać dożywotnią dyskwalifikację dostaje wielkie walki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Coś czuję, że nie będzie to jego ostatni zarobek.. Przedostatni. Nie wierzę w junior średniego Junito.. Następnie Margarito polegnie wysoko na punkty z Troutem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
![]()
Boże! Już się przestraszyłem, że dali Margarito licencję na gipsowe rękawice
![]() ![]() Podzielam zdanie Tomka, że Margarito nie zasługuje na wypłatę. Powinien zostać dożywotnio zdyskwalifikowany i zdegradowany. Za usiłowanie zabójstwa, bo jak ja komuś zechcę zajebać cegłą w łeb, to z takiego paragrafu będą mnie sądzić. Adrian! Margarito dostanie równy wpierdol. Margarito bez "wspomagaczy" to zwykła ciota. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Wybieram Cotto | Adrian Golec | Publicystyka | 4 | 05-06-10 14:02 |