![]() |
#1 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Nominowany 37 razy w 17 Tematach
![]() |
![]() ![]() "Nie wiem, co muszę zrobić, by przekonać sędziów, że wygrałem walkę. Myślę, że teraz wygrałem zdecydowanie wyraźniej niż nasze dwa pierwsze starcia. Jestem zadowolony z mojej postawy w ringu. Wygrałem z nim po raz trzeci. Teraz muszę usiąść z rodziną i moim teamem i porozmawiać co robić dalej, walczyć czy zawiesić rękawice na kołku" - powiedział Meksykanin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Nominowany 227 razy w 57 Tematach
![]() |
![]()
Trudno mu się dziwić... Jeśli nie jest łasy na kasę, to po jaką cholerę mu 4 walka z Pacquiao? I tak jeśli zaprezentuje się tak świetnie jak dzisiaj, to 'przegrą' ją, tak jak dzisiaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
![]()
Ciekawy jestem konferencji jakiejs, co powie Sraczkao ? Na IV starcie szanse raczej małe, nic do zyskania (poza udowodnieniem czegoś 0,01% ludności) i wszystko do starcenia. Jak nie uda mu sie namówić 50centa, żeby przemówił swojemu mężczyźnie do rozumu to radze Pacmanowi kończyć kariere w chwale (o wczorajszym zapominamy
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
"Czy Marquez tak naprawdę przegrał tylko raz w karierze"? | Wiechu | Publicystyka | 5 | 13-11-11 07:11 |
Marquez vs. Ramos ZAPOWIEDŹ | Adrian Golec | Publicystyka | 1 | 17-07-11 06:16 |
Marquez rozważa kilka opcji | Adrian Golec | Newsy | 1 | 03-08-10 18:53 |
Barrett rozważa zakończenie kariery. | Marcin Zimerman | Newsy | 1 | 01-07-10 21:06 |