![]() |
#12 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Nelson twoje uwagi sa nie na miejscu a przynajmniej sposob w jakie je wyrazasz. Uwazam ze wiechu ma tacje maywether to dno czlowieka i glupek co pokazal dzisiaj w czystej postaci. Lubialem jak boksuje ale zawsze wiedzialem ze jest troszke ograniczony umyslowo dzisiaj dobitnie to potwierdzi atakami na Laarego i zachowaniem po walce, co do ciosow w ortiza nie mam zastrzezen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2010
|
![]()
Co by o tym incydencie nie mówić to faktem jest że fmj pokazał że bohaterem nie jest a po tej walce fanów raczej mu nie przybędzie.ortiz pokazał (od dawna nikt tak z moneyem nie walczył) że można floyda przycisnąć do muru i ten widząc co się dzieje wybrał (jak zawsze) rozwiązanie najłatwiejsze czyli
oszukał ortiza ale tym razem oszukał też nas-kibiców. Całe piękno boksu floyda dziś poszło w zapomnienie i pomimo jego wcześniejszych osiągnięć i prawdopodobnie kasowego rewanżu z ortizem legenda fmj legła w gruzach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) | |
![]() Cytat:
Ortiz sprowadził walkę do ulicy i dostał uliczną odpowiedź. Bardzo dobrze się stało, że Ortiz za swoje zachowanie został wyrwany z butów. Należało mu się. Jak ktoś sobie nie radzi w ringu to nie wali z bani, tylko prosi narożnik bądź sędziego o poddanie. PS. I tak wszyscy hejtujący kolejną walkę zobaczą ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2009
|
![]()
to co napisal wiechu to jakbym czytal opis naszych polskich polityków.ale artykul wiecha to dno publicystyczne godne gazety wybiórczej.
przypadek floyda to przypadek czarnucha ze slumsow ktory zostal milionerem. nie zmienia to faktu ze jest obecnie najlepszym bokserem na swiecie. bzdury o dyskwalifikacji za dzisiejsza walke to najglupsze rzeczy jakie na tym forum czytałem,ortiz dal dupy na calej linii i do tego cortez tez nawalil floyd byl jedynym przytomnym czlowiekiem na ringu wiec wygrał. to znamienne ze wiechu cytuje pilsudskiego,marszalek to najbardziej przeklamana postac naszej historii,faszysta i morderca o ktorym wiekszosc mysli ze jest bohaterem.ten cytat pasuje do tego artykułu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) | |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2011
|
![]()
Mnie tam chuj obchodzi jaki bokser jest w zewnętrznym świecie. On ma wyjść na ring i zajebać przeciwnika, a nie być cnotliwym rycerzem w lśniącej zbroi (tfu, rękawicach). A, że pieniądze zawróciły mu w głowie... Cóż, to nie pierwszy czarnuch, który kiedy dadzą mu do ręki więcej niż na przysłowiowego banana, wariuje i dostaje sodówki.
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
![]()
Nie wiem skąd u niektórych poruszenie tym artykułem, nie zawiera on przecież niczego co naginałoby rzeczywistość, a jest jedynie trafnym zebraniem faktów określających osobę Mayweathera... O ile można a nawet trzeba oddać mu szacunek za perfekcjonizm w wykonywanym fachu (chociaż w przypadku walki z Marquezem tak owego zabrakło), to wszystko to co czyni poza ringiem, zasługuje raczej na pogardę czy pożałowanie. Mayweather widzi jedynie czubek własnego nosa i mało kogo darzy jakimkolwiek szacunkiem. Nie wiadomo z czego to wynika - być może przy pomocy pieniędzy leczy jakieś kompleksy z dzieciństwa... Ponadto ktoś kto pali pieniądze nie powinien chyba tyle zarabiać...
Lepiej ująć jednym zdaniem tego nie można ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 (permalink) | |
![]() Cytat:
Ortiz sfaulował, przeprosił, OK. Cortez daje sygnał do walki, a Oritz stoi z opuszczonymi łapami, to Floyd wykorzystał sytuacje. Gdyby tego nie zrobił dla mnie był by głupi poprostu. Każdy inny w takiej sytuacji zapewne by tak postąpił. A co do zachowania Mayweathera poza ringiem, jakoś mało mnie to obchodzi, ważne co jest w ringu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Floyd Mayweather jedyną, dalszą motywacją dla Pacquiao. | Adrian Golec | Newsy | 5 | 07-11-10 13:39 |
Mosley: Floyd chce wygrać wcześniej, zanim wejdą do ringu. | Adrian Golec | Newsy | 0 | 28-08-10 11:38 |
Mayweather Sr. niewybrednie o Pacquiao | Adrian Golec | Newsy | 2 | 21-07-10 11:01 |
Mayweather: Teraz liczy się dla mnie relaks i rodzina | Adrian Golec | Newsy | 0 | 19-07-10 08:43 |
Roger Mayweather znów o sterydach | Marcin Zimerman | Newsy | 2 | 08-06-10 20:27 |