![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#121 (permalink) |
![]()
Ja myślę że po latach Kliczkos zostaną docenieni. Przecież po nich przyjdą kurczaki Pawietiny, mocne ale w gębie Haye i Solisy, ostrożnie prowadzeni Wilder i Bojcow albo Hellenius czy Fury co walczą w takim samym stylu co Kliczko tylko są słabsi.
I ludzie wtedy powiedzą "ech za czasów Kliczków żaden z tyc dzisiejszych miszczuff by nawet nie pierdnął". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 (permalink) |
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Wojto, a ja mam nadzieję, że urodzą/pokażą się jeszcze tacy, na których walki będzie patrzył cały świat i przypominał sobie stare czasy i tamtych mistrzów (chociażby lata '70).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 (permalink) | |
![]() Cytat:
Oby tak było. Przenieśmy się z tą rozmową do innego tematu, np o Vitku. Bo jesteśmy w temacie Kliczko vs Solis a tego wątku niema po co przeciągać. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 (permalink) | |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Nominowany 19 razy w 6 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
Juz tak bylo kiedy Kliczko poszedl na emeryture a WBC zasiadali Rahman, Maskaev i tym podobne wynalazki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Vitalij Kliczko vs Odlanier Solis PROMO | Adrian Golec | Newsy | 10 | 12-03-11 00:17 |
Kliczko - Solis | ludi14 | Nadchodzące walki | 0 | 02-02-11 14:31 |
Solis o Austinie i Kliczko. | Adrian Golec | Newsy | 1 | 26-10-10 10:56 |
Kliczko: jak nie Wałujew, to Solis. | Marcin Zimerman | Newsy | 0 | 17-06-10 20:28 |
Okiem pasjonata: Kliczko - Sosnowski | Marcin Zimerman | Publicystyka | 29 | 30-05-10 20:12 |