![]() |
|
|
|||||||

| Tags: skrypt, uwagi |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#151 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Kawal dobrej roboty odwaliles ludi
![]() To nie twoja wina, ale troche nieczytelne sa te wpisy. Moze administratorzy cos z tym zrobia. Ja troche poeksperymentowalem edydujac jeden z nich- dalem wszystko wieksza czcionka, a nazwiska bokserow pogrubilem- wydaje mi sie ze wyglada troche lepiej bo tak to mi sie wszystko zlewa. Pytanie do adminow... da sie to jakas poprawic graficznie? |
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Dodalem kilka ciekawycho opcji do panelu uzytkownika. Teraz wchodzac na swoj profil, a nastepnie na zakladke "o mnie" mozna sobie ustawic swoja kategorie wagowa, wzrost i pozycje (orthodox/southpaw). Przy danej opcji trzeba kliknac na ikonke z olowkiem i mozna wprowadzic te informacje. Mysle ze ciekawe urozmaicenie.
|
|
|
|
|
|
#158 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Ja mam problem odnośnie wyszukiwarki. Wpisuję np. frazę marquez vs vasquez i wybierałem podforum "Strefa ściągania walk" i pisze, że nie znaleziono wyników. Wcześniej jak to wpisywałem było wszystko w porządku. Czy da radę jakoś temu zaradzić?
|
|
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
Mam dwa pytanie odnośnie forum.
1. Czy da radę zrobić coś z przeczytanymi tematami? Bo gdy przeczytam dany topic i bo chwili wejdę ponownie na stronę to nie jets on odznaczony jako przeczytany. Dopiero po jakimś, dłuższym czasie tak się dzieje. 2. W jaki sposób można używać emotikonów? Nie używam ich specjalnie dużo, właściwie ograniczam się do (bo tylko wiem jak go "wprowadzić" do postu), ale czasem łatwiej wyrazić coś jedną miną, niż tysiącem zdań.
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| zmiany |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|