| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Widzę, że zmienił się wygląd forum. Wszystko fajnie pięknie, tylko jeden problem - moje stare konto (sedesman) zostało zbanowane. Po zalogowaniu mam komunikat.
Cytat:
Jeśli wynika to ze zmian na forum i problem dotyczy wszystkich to przepraszam za robienie niepotrzebnego burdelu. Ostatnio edytowane przez sedes ; 08-21-2009 o 22:11 |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Rookie
|
Nie chcę wypominać ale to wszystko Twoja wina Czuba. Przeklinam dzień w którym wnioskowałeś o zmiany na forum! Teraz mamy odświeżone, że hohohooo, a może i bardziej hahah
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Rookie
|
Ja równieżmam problem z zalogowaniem sie na forum, tylko ze moj problem objawia sie tym ze wpisuje hasła takie podawałem przy rejestracji i wyskakuje komunikat ze wpisuje złe hasło. Mój nick kamaz222
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Rookie
|
Co innego odświeżenie layoutu, a co innego wymiana całego silnika forum na nowy (vBulletin). Zresztą całkiem możliwe, że poprzednie forum nie miało opcji, by spełnić nasze prośby.
Poza tym, gdybyś nie założył tematu to nie byłoby problemu... PS. ...a przecież nie piszę tego poważnie. Dobrze by było, by Stabio zabrał głos w całej sprawie kamaz Miałem ten sam problem, wpierw nie działało mi hasło, gdy uzyskałem nowe (przypomnienie) po zalogowaniu dowiedziałem się, że mam bana. Chyba większość przerobiła ten scenariusz (jeżeli nie wszyscy). Ostatnio edytowane przez The Bully ; 08-22-2009 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
Rookie
|
Cytat:
No chyba ze chodzi o wprowadzenie Nadchodzacych walk tak jak jest na eastsideboxing. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Administrator
![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Bet Cash: 1250 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
|
Wczoraj zmienilismy silnik forum z phpbb3 na vbulletin ze wzgledów bezpieczeństwa i wydajności
wiązało się z tym kupa ustawień z tym takze zezwolen dla wszystkich grup użytkowników To dlatego zobaczyliście swoje konta jako zbanowane ponadto aby sie zalogowac na swoje stare hasło należy użyc przypominacza haseł który ustawi wam nowe hasło hasła nie da się przenieść ze starego forum na nowe dlatego jest to jedyna możliwość zalogowania się... Aby przypomnieć hasło na skrzynke pocztową należy użyć tego formularza: W razie jakichkolwiek problemów prosze kontaktować się na PM lub gg 3576096 |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|