![]() |
|
|
|||||||

| Tags: dziale, myslicie, nadchodzace, walki |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#11 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Ja bym jednak obstawal przy tym by zrobic podobnie jak jest na eastsideboxing. Bardzo mi sie to podoba i czesto mi sie przydaje. Nie raz jak przegladam sobie ta strone, czytam jakies artykuly, zerkne tak odniechcenia nawet i okazuje sie ze np juz jutro walka o ktorej zupelnie zapomnialem. Jest to bardzo wygodne i jezeli bylaby mozliwosc zrobienia czegos podobnego na naszym forum to ja jestem wlasnie za takim rozwiazaniem jak na przedstawionym obrazku:
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
champion
Ja caly czas widze jeden problem przy takim rozwiazaniu w ktorym bedzie to odzielny temat i kazdy bedzie mogl w nim pisac. Temat ten bedzie mial pewnie wiecej niz jedna strone a walki nie beda ulozone chronologicznie. Bedzie tam poprostu bajzel i korzystanie z tego spisu nie byloby wygodne. Mysle ze moglaby sie tym zajmowac tylko jakas grupa userow (modzi + zalozyciel tematu) a zmiany na liscie polegalyby na edytowaniu jednego postu (usuwanie walk nieakutalnych i dopisywanie nowych walk), a nie na pisaniu kolejnych postow bo zrobi sie balagan.
Jednak caly czas jestem zdania ze najlepszym rozwiazaniem byloby umieszczenie tej listy tak zeby byla widoczna na pierwszej stronie forum. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Bet Cash: 820 Nominowany 17 razy w 6 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
champion
No tak... wlasnie to mialem na mysli, ale wydaje mi sie ze moze sie tym zajmowac wiec niz jedna osoba. W zasadzie wszyscy Ci, ktorzy mieli by mozliwosc edytowania tego jednego posta w tym temacie czyli modzi+autor tego posta. W ten sposob lista zawsze bylaby aktualna. Gdyby zajmowal sie tym tylko jedna osoba to czasem braku czasu moglaby listy nie aktualizowac.
-- Śr lut 25, 2009 10:44:16 -- Mysle ze warto opracowac wstepna liste, ktore pozniej pare osob bedzie na biezaco edytowac. Na poczatek troche zmieniona lista z eastsideboxing z kilkom dodanym walkami: 27.02 Tomasz Adamek - Jonathon Banks 27.02 Glen Johnson - Daniel Judah 27.02 Rendall Munroe – Kiko Martinez 28.02 Juan Manuel Marquez - Juan Diaz 28.02 Matt Skelton – Martin Rogan 28.02 Karo Murat – Cristian Sanavia 28.02 Gala w Lublinie: Rafał Jackiewicz - Luciano Abis Andrzej Wawrzyk - Edgar Kalnars Dawid Kostecki - Martial Bella Oleme Łukasz Janik - Remigijus Ziausys Damian Jonak - Janos Petrovics Łukasz Maciec - Jevgienijs Fedorovs Artur Szpilka - Viktor Szallai 07.02 James Kirkland - Joel Julio 13.02 Lucian Bute - Fulgencio Zuniga 14.03 Amir Khan- Marco Antonio Barrera 14.03 Ola Afolab - Enzo Maccarinelli 14.03 Arthur Abraham - Lajuan Simon 16.03 Andy Lee - Antwun Echols 21.03 Vitali Klitschko - Juan C. Gomez 21.03 Roy Jones Jr - Omar Sheika 27.03 Eddie Chambers - Samuel Peter 28.03 Chavez Jr. - Luciano Cuello 28.03 Krzysztof Włodarczyk – Giacobbe Fragomeni 04.04 Timothy Bradley - Kendall Holt 04.04 Alexander Povetkin - Jason Estrada 11.04 Winky Wright - Paul Williams 24.04 Juanma Lopez - Gerry Penalosa 02.05 Manny Pacquiao - Ricky Hatton 06.06 David Tua - Shane Cameron Mysle ze to powinno wygladac mniej wiecej wlasnie tak... oczywiscie jeszcze wiele innych walk trzeba by dodac do tej listy bo ja to tak na szybko zrobilem. -- Śr lut 25, 2009 10:47:39 -- No i jeszcze ewentualnie moznaby pisac miejsce walki i to o jakie pasy walcza bokserzy |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
A ja mysle ze taki temacik moznaby uaktualniac powiedzmy pierwszego kazdego miesiaca i dawac od razu rozpiske na caly miesiac z gory. Ewentualnie uzupelniac w trakcie w sytuacji gdy rywal sie zmienia lub rywal podawany jest w ostatniej chwili.
Pamietam ze cos podobnego bylo na siwetej pamieci stronie |
||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
champion
Ja bym wolal zeby to byly walki nie tylko z biezacego miesiaca, ale wszystkie walki, ktore sa zaplanowane.
Niech Stabio zdecyduje jak to ma wygladac... chyba wszyscy co mieli cos do powiedzenia w tym temacie sie wypowiedzieli i trzeba przystapic do dzialania
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Cytat:
|
||
|