| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) |
|
Stabio bądź tak łaskaw usunąć przyczynę w wyniku której nie mogę edytować swoich postów
Wcześniej miałem taka opcje: 'zmień', no a teraz juz od jakiegos czasu jej nie mam, więc prosze Cie, rusz sie..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Stabio jestes zwykły leń śmierdący :zzz: a do tego podobno sie jeszcze nieźle rozpiłeś :drinking: więc na miejscu właściciela tego forum nie zapłacił bym Ci ani grosza [-X !!! za ten miesiąc. Co to za tłumaczenie "jestem zajęty" :wc: , pracujesz tu to masz robić i tyle a nie srać i chlać :drinking: jakieś gówna procentowe...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2002
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Co ja o tobie mysle to wiedza wszyscy
Zreszta wiekszosc mysli tak samo. Ty tez tak pewnie myslisz o sobie bo innej mozliwosci niema :D Niewazne. Skonczmy twoj temat bo nie jest warty straconego czasu. P.S.1 Twoje zdanie mnie gowno obchodzi :twisted: P.S.2 Widzisz cos dziwnego w tym, ze mi nikt nie placi ? Oczywiscie nie wiadomo o co ci chodzi, ale to norma Za prace na forum nie dostalem ani zlotowki. To co dostalem od forumowiczow to byla pozyczka (mam nadzieje, ze rozumiesz takie skomplikowane slowa) a jak pewnie wiesz, albo zaraz sie dowiesz, pozyczki sie oddaje i ja mam taki zamiar. Pewnie zal ci ... sciska, ze to nie tobie pomogli badz co badz obcy ludzie (cholera znowu trudne wyrazy, sorry)
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|