| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#561 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
domyslam sie Myrmidon ze chodzi ci o posty pawcia666 czy jak on tam?
to co on wyprawia to sie w glowei nie miesci ](*,) Czy ktos moglby jakos powtrzymac zapedy nowego kolegi? [-o< Ja rozumiem ze on w zaden sposob regulaminu nie lamie, ale gdyby kazdy w ten sposob korzystal z forum to nie daloby sie z niego korzystac... |
|
|
|
|
|
#562 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Panowie on ma 14 lat.Gadałem z nim na PW nawet do tej samej podstawówki co ja chodził.Chłopak pewnie dopiero co sie zainteresował boksem i pewnie mało wie.Może jakaś wychowawcza rozmowa?
|
|
|
|
|
|
#564 (permalink) | ||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#565 (permalink) | |||
|
Cytat:
Jeżeli Twój autorytet na BF nie pomoże, to już nic nie pomoże ![]() Wracając do tematu głównego, jeszcze raz chciałbym zapytać, czy możnaby zwiększyć rozmiar skrzynki prywatnych wiadomości. Mam tam trochę korespondencji z różnymi userami, której nie chcę się pozbywać. A ostatnio aby odebrać nową wiadomość muszę coś skasować, by uwolnić oczekujący list. To upierdliwe! |
||||
|
|
|
|
|
#568 (permalink) | ||
|
Cytat:
moze ja ci doradze,kiedys duzo uploadowalem na forum warezowe i wklejalem mase zdjec ,okladek itp.korzystalem z ,po wgraniu zdjecia wyswietla sie kilka opcji,tzw.kody na forum dyskusyjne,wybierz to "Miniaturka na forum". inna opcja to zmiana rozmiaru np.zwyklym nero photosnap viewer. pozdr. |
|||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|