![]() |
#1 (permalink) |
![]()
Dieta Na Siłownie masowa jak i zarówno na definicje mięsni(rzezbę)
1 snaidanie w zależnosc od dnia płatki owisane II sniadanie chleb razowy z serkiem twarogowym obiad ryż 2 piersi z kurczaka przed siłownia płatki owsiane po Silowni 2 banany czasem 1 na kolacje udko lub 1 pierś z kurczaka lub ryba + 250 g sera twarogowego. ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Jak zalozyles temat, to napisz najpierw jak to wyglada u ciebie
![]() Pytales o ostatni posilek, ja jem twarog. Ile, to zalezy od dnia, czasem zjem 100 g, a czasem 250. Z reguly kostke 200 g. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
|
![]()
W sumie to każda dieta będzie inna,w zależności od efektu jaki chcemy osiągnąc. Moim ostatnim posiłkiem jest bardzo często jogurt naturalny,ale pod warunkiem że piej go nie później niż o 22.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
bum
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
|
![]()
jak zaczalem treningi boksu przestalem się odżywiać tak regularnie jak chodząc na siłownie, ale zacząłem jeść jakies różne owocki niby wartośćiowe, wcześniej np. goji a teraz z rodzinki przynieśli takie paskudztwo natto niby cała japonia je bo to najzdrowsza żywność na ziemi.
Moje pytanie czy mogą być odczywalne efekty w czasie brania takich owocków? strona na której znalezłem informacje np. o tym natto - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
|
![]()
Owoce jak np jagody goi czy acai to bomby witaminowe wiec dodatkowe suplementy nie będą Ci już potrzebne,do tego polecam także kiwi i granat,bardzo smaczne i pożywne jako uzupełnienie diety w witaminy,nie sztuczne a te prawdziwe 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|