![]() |
#1 (permalink) |
![]()
W dziale trening jest juz temat dotyczacy "treningu", ale on odnosi sie bardziej do boksu, wiec w tym temacie bedziemy dyskutowali o treningu na silowni we wszystkich innych aspektach niz trening bokserski.
Bokser Powiem wam, ze bardzo czesto jak ktos jest chudy to potrafi b.dużo zjeść. Znam jednego typka który ma z 185cm, wazy okolo 70kg.. a potrafi np zjeść 10 czisburgerów, albo całego dużego placka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) | |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2007
Postów: 732
Nominowany 8 razy w 2 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
Masę niżej jakości można stosunkowo szybko budować. Ale reszta nie nadąża- tzn. ścięgna i układ kostny. (nie wspominając o układzie sercowo naczyniowym i oddechowym) Dlatego ważny jest umiar pracy z ciężarami (nie przeciążanie się), bo inaczej można nabawić się niezłych kontuzji, lub ewentualnie przedwcześnie zużyć stawy. Mięśnie szybko przyzwyczajają się do pracy. Stawy latami. Poza tym budowanie na okrągło masy jest częstym błędem i w końcu powoduje zastoje. Warto sezon dzielić na: masę, siłę i rzeźbę. Czyli budowanie, utwardzanie i redukcję. Taki efekt jest bardziej trwały. Bo panowie, najtrudniej to jest schudnąć i pozostawić masę najwyższej jakości. Jeśli się zatłuścimy, to te komórki tłuszczowe będą już zawsze. Najwyżej mogą być puste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|