![]() |
#111 (permalink) | ||
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Nominowany 120 razy w 42 Tematach
![]() |
![]()
Jaffay ja mam bardzo podobną jak ta
i sie sprawdza bardzo dobrze na nic nie narzekam i cena jest dosyć przystępna , ale jakos na zdjeciach wydaje mi sie że może ma troche miec węższe rozstawienie stojaków od mojej zaraz moze jakos to sprawdze.... EDIT :tak ja mam taką lepsza , z większym rozstawem stojaków a cena praktycznie taka sama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 (permalink) | |
![]()
wygląda na solidną, podobna do tej, którą zapisałem w obserwowanych:
Wiechu, a można w Twojej ćwiczyć klatę w skosie dolnym czy tylko górnym? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Mam taka zwykla lawke z supermarketu, 3 wysokosci skosu w gore, wada to zbyt waskie stojaki. Mysle ze powoli czas na zmiane, bo troche boje sie na nia zakladac ponad 100 kg. Bralbym ta z szerszym rozstawem stojakow (z linku powyzej), albo lawke i stojaki osobno. Dzieki temu mozna pocwiczyc przysiady.
Nie wiedzialem ze sprzet jest teraz tak tani, za niecale 300 zl mozna miec calkiem fajna laweczke, ktora na amatorski trening wystarczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
Skąd: Dla nich hołd, dla tych noszących blizny, dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
![]() |
![]()
Skos dolny to chodzi ci ,że nogi wyżej od głowy? bo ja na siłce nie cwiczyłem już jakies 4 lata i obecnie nie robie tego ćwiczenia , na takiej ławeczce raczej tego nie pocwiczysz bo tam trzeba miec takie zaparcie na stopy żebys sie nie obsunać jak dobrze pamietam i watpie zebys na jakiejkolwiek ławeczce to znalazł, ale te cwiczenie nie jest niezbędne , na klate zarzucisz wyciskanie na prostej na skosnej rozpietki itd i bedzie dobrze.
btw te ławeczki sa bardzo podobne , róznia sie sposobem montowania modlitewnika i stojaków , ja mam starszą wersje tych ławeczek bo kupowałem pare lat temu i u mnie niema np tych czarnych pokręteł do łapania wysokości , tylko musze wsadzać śrube, no ale świat idzie do przodu i jak widze wprowadzili pewne kosmetyczne zmiany;] Bokser nie bój sie zmiany na lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 (permalink) |
![]()
Ja bez skosu dolnego ławki bym nie polecał: ) z tego co mi pisał Taszun tutaj jaksi czas temu i znajomy kulturysta mi mówi na płasko nie cwiczy sie prawie wogole czasem dla odmiany takze znajdz ławke ze skosem na dol koniecznie : ) takie moje zdanie posluchalem rad Taszuna i tego znajomego i jest mega progres ;] skos gorny w paru poziomach i skos dolny musisz miec: )
ogólnie Ja mam ławke za 1500 zł i moge na niej robic tez plecy nogi biceps ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() |
![]()
do 400-500zł na samą ławeczke czy razem z osprzętem typu sztangi i obciążenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|