![]() |
#91 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]() Cytat:
Co do ochrony żołądka to stosuję dojelitową... rozpuszcza się w jelicie, pięćsetkę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 (permalink) |
bum
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Ja też o tym słyszałem,natomiast podczas treningu raczej jej nie stosuję. Rozumiem jeszcze dobre suplementy czy kompleksy multiwitaminy,ale nic poza tym i niczego co byłoby zabronione bo to kompletnie mija się z celem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 (permalink) | |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
![]()
Może Synthol to nie steryd, ale warto zobaczyć te "przypadki" po jego zażyciu.
Mam nadzieję, iż nikt tego wcześniej nie wrzucał: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 (permalink) | |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2010
|
![]() Cytat:
A tak w ogóle to wiele osób w sporcie wcześniej stosowało testosteron w celach regeneracji. Wstrzykiwali sobie teścia jako TRT w rozsądnych dawkach i korzyści były ogromne. Oczywiście istnieje zagrożenie hipogonadyzmem, ale to jest również powód do brania SAA. Nie ma co straszyć sterydami, tylko z głową edukować. Przede wszystkim warto mieć towar dobry, czyli wytwazany w sterylnych warunkach i najlepiej do wstrzykiwania, który lepiej jest transportowany w organizmie. Jak ktoś bierze towar od 'Zdziśka albo Ryśka' to nic dziwnego, że taki domowy cudotwórca może mu sprzedać zanieczyszczony towar. Osobiście uważam, że doping w zawodowym sporcie powinien być najzupełniej legalny, Dopingu nie wyeliminujemy, oszuści zawsze będą o krok przed tymi, co ich kontrolują, więc nie ma co walczyć z wiatrakami. To moje osobiste zdanie, każdy ma swoje, więc nie ma się nad tym co bezsensownie rozwodzić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|