![]() |
#1 (permalink) | ||
![]()
nie zauwazylem tej informacji na forum..
Cytat:
nie wiem, co myslec.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2007
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Ja myślę że,z nikim dobrym nie ma szans.A po za tym w mma też są wagi i nie dostanie typa co waży 70 kg.Po za tym żeby się nie przeliczył że,jego masa będzie mu tak pomocna.Napewno po tylu latach treningu typowo kulturystycznego będzie sztywny,a ciosy nie będą miały szybkości i dynamiki co się przekłada na siłę automatycznie.Myślę ze tylko w parterze jeśli się podszkoli to ma szanse coś zwojować.ale raczej nikogo dobrego nie pokona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) | ||
Rookie
![]() Zarejestrowany: Oct 2003
|
![]()
Jest już nawet przeciwnik :576:
Cytat:
Dobrze, że z boksem już dał sobie spokój. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Rookie
![]() Zarejestrowany: Oct 2002
|
![]()
Co do Pudziana, jeśli w ogóle miał by wejść w MMA musiał by zbić trochę z wagi i to kategorycznie.
Wbrew pozorom wcale nie był by bez szans, jak wiemy ma dobrze "ogarnięte" karate i boks, poza tym jest bardzo dobrze rozciągnięty także całkiem niezłe podstawy już są. Z punktu widzenia MMA w Polsce było by super gdyby Pudzian zawalczył, popularność tej w dyscypliny w PL wzrosła by ogromnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2005
|
![]()
No bylo by ciekawie go zobaczyc, tez nie powiem ze nie :mrgreen: ale czy wniesie cos nowego do MMA? watpie... podejzewam, ze bedzie taka atrakcja jak Bob Sapp dla K1, czy niegdyś dla Pride
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
Rookie
![]() Zarejestrowany: Oct 2002
|
![]()
Lesnar też miał byś maskotą UFC a Coture'a to po prostu zniszczył.
W walce z Mirem miało się okazać ile naprawdę znaczy ale chyba do niej nie dojdzie bo Mir wyhaczył kontuzję. A obecność Pudziana w MMA dała by bardzo dużo dla promocji MMA w Polsce był by to 100 milowy skok. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|