![]() |
#22 (permalink) |
![]()
niezle show robia :mrgreen:
rozne zrodla podaja rozne informacje na temat tego co Pudzian cwiczyl. Wyczytalem ze trenowal 7 lat boks i byl zawodnikiem legii warszawa pod okiem Kosedowskiego. plus karate Tylko wlasnie. co oznacza 7 lat treningu. ile tego rekreacyjnie... jak tak dlugo to moze ma jakies oficjalnie stoczone walki?? ciekawy jaki ewentualnie bilans jest :mrgreen: Co by nie mowic to marna kariera Pudziana w boksie i to co mogl z tego wyniesc to napewno w najgorszym wypadku niewiele gorzej niz umiejetnosci Najmana. Pudzian moglby potrenowac z jakims chwytaczem i powycierac ring najmanem :mrgreen: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2006
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Chłopaki trochę sobie nawrzucali ostatnio Najman mówił ze Pudzian nie ma jaj Ten odpowiedział ze niema mowy żeby je pokazywał bo ten widok zarezerwowany jest dla jego dziewczyny(Pudzian ma dziewczynę?).Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać fajnie by było gdyby walka odbywała się na zasadach bokserskich ale co tam będzie show.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 (permalink) |
![]()
Myślę, że ta walka kolejnej KSW może zrobić dobrą reklamę pod względem promocyjnym. Może to być spore wydarzenie w polskich sportach walki ze względu oczywiście na Pudziana, który jest powszechnie znany i może przyciągnąć sporo ludzi nie interesujących się MMA do obejrzenia gali oczywiście przy dobrej akcji promocyjnej tej walki. Jednak pod kątem czysto sportowym to myslę, że będzie to słaba walka bo żaden z nich nie jest zawodnikiem który posiada umiejętności na stworzenie pięknego pod kątem czysto technicznym widowiska.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Kiedyś z ciekawości o doświadczenie Pudziana w sportach walki poczytałem jakies forum Strongmen w którym zarzucano Pudzianowi brak jajec i tchórzostwo w ringu. Nie mam pojęcia ile w tym prawdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) |
![]()
slyszalem ze pudzian gasil wygadanego najmana
![]() widzialem wywiad z saleta ktory wspominal jak w legii przyszedl na trening i kosedowski poprosil go o sparing z mlodym pudzianem. Saleta wspominal go jako bardzo silnego i charakternego chlopaka. na temat talentu nie wypowiadal sie bo pewnie nie bylo o czym skoro mariusz nie zostal bokserem. Ale to podobnie jak z najmanem wiec... Ja licze tylko ze Mariusz posiada jakies podstawy, nie zamyka oczu ( skoro trenowal i sparowal z saleta), nie odwraca glowy itp problemy poczatkujacego.Ogolnie nie boi sie o szczeke. Marcin nie chciej wpasc na prawy Mariusza jak arlovski na Fedora. ![]() Parter??? hmhmh moze jedynie przypadkowe duszenie bo dzwignie to watpie czy najlepsi parterowcy dali by tak latwo rade ![]() W ogole taki laik jak Najman ma sie tarzac z pudzianem??? to juz najmanowi szybciej zabraknie tlenu jak pudzianowskiemu przez taka duza mase Nie podoba mi sie waga Mariusza. do walki jeszcze sporo i przydaloby sie zrzucic troche. No ale moze mariusz jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa w ciezarach i mysli sobie ze jak Najmana nie pokona wazac ponad 130 to nie ma czego szukac na macie. Najman wyglada jak by troche tluszczu zlapal ale w sumie to chyba jego waga?!?!? chociaz on chyba kolo 98 zawsze wazyl ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 (permalink) | |||
![]()
Linki do konferncji:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |