![]() |
#222 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Nominowany 19 razy w 6 Tematach
![]() |
![]()
Z małym opóźnieniem:
Wyniki zawodów Vendetta in Vegas: Chris Gobby 1 : 5 Vazgen Soghoyan Jan Żółciński 4 : 2 Harold Owens II Evgeny Prudnik 0 : 4 Tim Bresnan Richard Lupkes 0 : 6 Andrey Pushkar Generalnie pojedynki jednostronne za wyjątkiem Janka. Po czterech rundach chłopaki mieli remis. Dopiero dwie ostatnie rundy zadecydowały |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 (permalink) | |
Super Moderator
![]() |
![]()
Wczoraj w Las Vegas odbyła sie kolejna impreza z cyklu Armfight. Wystąpiło na niej dwóch Polaków. Dawid Bartosiewicz niestety uległ Brazylijczykowi Eduardo Tiette 5-1.
Drugi z reprezentantów - Janek Żółciński nie dał żadnych szans zawodnikowi gospodarzy Mikelow Gould wygrywając z nim 6-0. NIżej pozostałe wyniki: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 (permalink) | ||
Super Moderator
![]() |
![]()
Ok ostatnio sie trochę obijam więc żeby nie było że olałem sprawe:
Polecam wam nową stronkę. Przydatna nie tylko dla armwrestlerów. Znajdziecie tam sporo informacji związanych z treningami oraz sylwetki zawodników. A poza tym. Pozostał tydzień do tegorocznych Mistrzostw Polski. Podobnie jak ostatnio odbędą sie w Gdańsku. Jak ktos ma chęć to zapraszam. Pewnie będzie okazja pogadać czy wypić jakieś piwko na koniec. Zastanawiałem sie nad zmianą kategori wagowej ale ostatecznie zostałem w limicie bokserskiego Cruiser. Ciesze sie że nie musze sie katować jak rok temu i nie zbijam 4 kg w ostatnim tygodniu. W tym roku walczymy o wyjazdu do Rumunii i Bułgarii. A na dole promo imprezy: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 (permalink) | |||
Super Moderator
![]() |
![]()
Odgrzebie trochę kotleta.
Za miesiąc od 6 do 8 października Jabłonka Orawska będzie gospodarzem tegorocznego Pucharu Polski. Mam nadzieje że będzie równie niezapomniana impreza sportowa jak rok temu. Ale wcześniej bo już w przyszłym tygodniu w Budapeszcie odpędą sie Mistrzostwa Świata w których wystąpi około 10 osobowa kadra Polski. A tutaj krótkie podsumowanie zeszłego roku: |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|