![]() |
#4 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
to nie będzie długo trwało, ja bym chętnie obejrzał ale szkoda mi tych paru zeta. Wiadomo że sportowo to walka bez wartości, ale emocje pewnie będą. To całkiem ciekawe jak spotka sie dwóch takich karków i bez ceregieli będą sie okładać. Jasne że to cyrk ale zdecydowanie wole to niż 12 r boksu w wykonaniu np Wacha. MMA fajnie łaczy takie wydarzenia, dla koneserów jest Gamrot, Sowiński, Bedorf, dla Januszy Pudzian, to wszytko napędza koniunkture na kolejne wydarzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
![]()
na to że gwiazdeczka popu czy rapu po 8 latach baletów da ekscytującą walkę z aktywnym sportowcem i zawodnikiem mma. Gdyby nie dali się nabrać nie kupowaliby za 60 zł pakietów żeby obejrzeć jakiegoś Bedorfa czy Mańkowskiego. Taka prawda, to ta cała "walka" Pudziana z Popkiem przyciągnęła ludzi. Wstydziłbym się pokazać ludziom na miejscu szefów ksw za to że wcisneli im taki chłam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Video: Pojedynek Gołowkin versus Macklin okiem Andre Warda | Paweł Rozmytański | Newsy | 5 | 26-06-13 19:18 |
Ponce De Leon versus Velez? | Paweł Rozmytański | Newsy | 1 | 10-12-12 14:49 |
Oficjalne ważenie: Fonfara versus Karpency [FOTO] | Paweł Rozmytański | Newsy | 7 | 17-11-12 12:54 |
Do widzenia, panie Pudzianowski. Znikaj pan na zawsze | admin | Publicystyka | 45 | 28-05-10 12:45 |