![]() |
#11 (permalink) |
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Nominowany 19 razy w 6 Tematach
![]() |
![]()
A to miało być wielkie wydarzenie? Od początku było wiadoo jak to sie skończy. Nie podejrzewam że ktokolwiek mający nawet minimalne pojęcie o sztukach walki uważał że Popek i Pudzian stoczą zacięty heroiczny bój
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 (permalink) | |
bum
![]() Zarejestrowany: May 2017
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
No cóż, trzy dni do wielkiego cyrku, które ktoś błędnie nazwał Koloseum... Co prawda, zawalczą tam na prawdę świetni zawodnicy jak chociażby Khalidov, będą walki o pas, będzie rekord frekwencji. I będzie też kolejna walka cyrkowa, która ma przyciągnąć kibiców. Popek - Koksu. Na
w roli faworyta delikatnie stawiają Popka (z jakich względów? Nie mam pojęcia). Podobno ktoś w Polsce postawił na niego 300 tysięcy. I teraz niech ktoś mi wytłumaczy, jak to możliwe, że takie "ustawki", bo nawet walką tego nazwać nie można, mają większą popularność niż walki najlepszych zawodników, gdzie na prawdę jest na co popatrzeć? Absurd. Po prostu absurd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) | |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Ja kibicuję Popek i to już dobre ze 20 lat mojego "kibicowania".
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) | ||
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Video: Pojedynek Gołowkin versus Macklin okiem Andre Warda | Paweł Rozmytański | Newsy | 5 | 26-06-13 19:18 |
Ponce De Leon versus Velez? | Paweł Rozmytański | Newsy | 1 | 10-12-12 14:49 |
Oficjalne ważenie: Fonfara versus Karpency [FOTO] | Paweł Rozmytański | Newsy | 7 | 17-11-12 12:54 |
Do widzenia, panie Pudzianowski. Znikaj pan na zawsze | admin | Publicystyka | 45 | 28-05-10 12:45 |