![]() |
#32 (permalink) | |
bum
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Zadano bokserom pytanie: "Czy boks jest szkodliwy dla zdrowia?"
10% odpowiedziało twierdząco. Pozostałe 90% nie zrozumiało pytania. ----------------- źródło: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 (permalink) |
![]()
Znajomy widzi mistrza bokserskiego z dwoma podbitymi oczami.
- Co Ci się stało? - pyta z niedowierzaniem - przecież ty zawsze byłeś najlepszy. - Byłem na święta, ze szwagrem w kościele. - No i co? - W pierwszy dzień poszliśmy do kościoła, ksiądz cos powiedział, my siedliśmy, potem klękliśmy, potem wstaliśmy. Kiedy wstaliśmy, zauważyłem, ze jednej okazalej blondynce co stała koło mnie sukienka weszła jej miedzy piersi, więc ją lekko pociągną za falbankę, by wyskoczyła, a wtedy dziewczyna walnęła mnie w lewe oko. - A kto podbił Ci prawe. - W drugi dzień poszliśmy ze szwagrem do kościoła, ksiądz cos powiedział, my siedliśmy, potem klękliśmy, potem wstaliśmy. Kiedy wstaliśmy, szwagier zauważył, ze blondynce która stała koło nas sukienka weszła miedzy piersi, więc ją lekko pociągną za falbankę, by wyskoczyła, a ja ponieważ wiedziałem że tego nie lubi z powrotem ja jej wepchnąłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Boxing – Medium. Czyli o boksie wieczorową porą. | Adrian Golec | Publicystyka | 2 | 10-10-10 20:33 |
Wilder znów nokautuje, chce skupić się wyłącznie na boksie. | Marcin Zimerman | Newsy | 6 | 27-09-10 15:48 |
Toney chętnie "przywita" w boksie Kimbo | Adrian Golec | Newsy | 4 | 02-09-10 08:38 |
Krytyka w boksie | Maciej23 | Boks zawodowy na świecie | 18 | 09-06-10 09:58 |