04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 01-02-2010, 20:26   #11 (permalink)
prospect

Bet Cash: 35
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Fury to nadzieja HW na Wyspach coś jak w Polsce Wawrzyk.Moim zdaniem walka z Sosnowskim byłaby dla niego ogromnym ryzykiem.Za duży skok.Raczej ciężko mi uwierzyć że wziął by tą walkę.Młodych zawodników szczególnie HW prowadzi się ostrożnie-taka teraz moda

Odnośnie Prizefightera to głównie chodziło mi o Harrisona a nie o sam turniej ,telewizje itp.
salces jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 20:46   #12 (permalink)
V.I.P

Bet Cash: 500
Nominowany 3 razy w 1 Temacie
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 1
Domyślnie

nie, alberta nikt sie nigdy nie bal, mowie zupelnie serio. kazdy z w/w bokserow i jego team bedzie pewny zwyciestwa, a o pas EBU w ciezkiej, bardzo trudno anglikom. Niema tam tej kasy co w niemczech i bylby to super pas dla kazdego promotora. krotko mowiac fury zaboksowalby chetnie, wiem, nie gdybam:-)

reasumujac juz nasz watek, bo odeszlismy (nieslusznie) od glownego tematu, kazdy z bokserow bryt. zgodzi sie z przyjemnoscia na walke ze 'slabym' albertem, bedac pewnym zwyciestwa i tytulu, ktory w anglii zagwarantuje jego promotorowi dobra date i kase z TV (to nie PL, tam pas i lokalny bokser daja 'z urzedu' antene i cash).

dzialam tam juz 10 (sic!) lat, znam tam w sumie wszystkich ludzi z branzy a moj partner jest nbr 1 , wiec bedzie latwo robic walki, do walki z vidozem mielismy dwoch chetnych na standby gdyby wloch sie wycofal wiec parcie na pas jest. naturalnie nie bedzie latwo albertowi wygrywac ale to juz zupelnie inna historia.

poza tym, jesli juz nawet wygramy to kolejna obrona bedzie juz stac pod duzym znakiem zapytania - nie sadze ze wygramy przetarg a poza tym co bedziemy robic na jesieni 2010?? no idea.

k.

Ostatnio edytowane przez K.Z. ; 01-02-2010 o 21:08
K.Z. jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 21:06   #13 (permalink)
prospect

Bet Cash: 35
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Wiem czym się zajmujesz Odnośnie Furego nie będę się sprzeczał,jesteś bliżej.To są/były tylko i wyłącznie moje przypuszczenia.

Williams,Vidoz czy też Harrison to delikatnie mówiąc nie młodzi bokserzy,zdecydowanie past prime.
Stąd moje inne pytanie-Wyspy i tylko Wyspy na następnął walkę Sosnowskiego?
salces jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 21:29   #14 (permalink)
V.I.P

Domyślnie

jesli bedzie dobrowolna, naturalnie tak. tam jest bowiem TV, ktora jest zainteresowana walka alberta a nie robimy jej w lolo wiec jesli dobrowolna to anglik - oni (TV) graja fair to i my gramy fair; stad tez harrison bo na wyspach to wciaz naprawde duze nazwisko, on zrobi duzy rating no i on wreszcie 'sprzeda' duza hale (5000).

jeszcze re fury, oni sa bardzo przekonani, ze on jest swietny, zapraszali juz alberta na sparringi do niego jako, ot sparringaprtnera,jednego z..., uwazaja, ze chlopak po kilku walkach jest juz ready, ze jest top. ich pieniadze, ich ryzyko, wiedza na pewno wiecej niz ja czy ktos inny, kto nie jest blisko, czas pokaze...nie jestem specem ale waga ciezka to jest bardzo sliski temat jak facet ma dwadziescia lat na karku, trzeba uwazac.

k.

stare 01-02-2010, 21:43   #15 (permalink)
champion

Bet Cash: 9999
Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 5
Domyślnie

Cytat:
Napisał K.Z. Zobacz post
jeszcze re fury, oni sa bardzo przekonani, ze on jest swietny, zapraszali juz alberta na sparringi do niego jako, ot sparringaprtnera,jednego z..., uwazaja, ze chlopak po kilku walkach jest juz ready, ze jest top. ich pieniadze, ich ryzyko, wiedza na pewno wiecej niz ja czy ktos inny, kto nie jest blisko.
Wydaje mi sie ze nie zalezy to od tego jak blisko jest sie Furry'ego, a jedynie od zdrowego rozsadku. Kazdy kto widzial walke z McDermottem wie ze Furry nie jest "ready", albo przy bardziej pesymistycznej wersji- nigdy nie bedzie "ready" bo po prostu wcale nie jest dobry
No ale tym lepiej dla Alberta ze angole uwazaja ze sa od niego lepsi
Tomasz Siwko jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 21:48   #16 (permalink)
V.I.P

Domyślnie

terry O' troszke te walke wypunktowal co

stare 01-02-2010, 22:02   #17 (permalink)
champion

Bet Cash: 9999
Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 5
Domyślnie

No jak ktos taki mialby sedziowac walke z Sosnowski to ja sie wcale nie dziwie ze Furry sie go nie obawia
Tomasz Siwko jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 22:09   #18 (permalink)
challenger

Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 2
Domyślnie

Cytat:
Napisał salces Zobacz post
Fury to nadzieja HW na Wyspach coś jak w Polsce Wawrzyk.Moim zdaniem walka z Sosnowskim byłaby dla niego ogromnym ryzykiem.Za duży skok.Raczej ciężko mi uwierzyć że wziął by tą walkę.Młodych zawodników szczególnie HW prowadzi się ostrożnie-taka teraz moda

Odnośnie Prizefightera to głównie chodziło mi o Harrisona a nie o sam turniej ,telewizje itp.
Myślę, że dla nikogo z czołówki GB walka z Sosnowskim nie byłaby "ogromnym ryzykiem". Myślę, że kilku - ze względu na pas EBU głównie - podjęłoby je całkiem for real. Może część by się nawet nie targowała.

Jeśli chodzi o sport to Albert raczej by przegrał już dziś z Wawrzykiem, który się rozwija ekspresowo.

Nie wiem jak jest w GB, ale np. w Raichu czy w Stanach (wiesz za ile walczył Banks z Adamkiem ? No, jaja...) gdy jest stawka to gaża jest dużo dalej. Na drugim czy nawet trzecim po dacie miejscu. EBU to konkret.

Z palety nazwisk wymienionej przez Krzyśka ("sexton, sprott, rogan, harrison, skelton, williams, fury, mcdermott.") jak jako kibic różnicowałbym poziom sportowy bo na pieniądzach się nie znam. Sexton podobnie jak Rogan - który zawstydził Harrisona (wstyd...) - to ringowy tłuczek. To jest śmieszne, że taki gość jest w topie. Sprotta bardzo szanuje, ale to journeyman. Harrison marketingowo super, TV super (mam nadzieje na transmisje w Polsce !), nawet na plakat... duży czarny, mańkut, medialny jak Hide. I sportowo do zabicia przez Dragona bo on już bardzo nie ten, dużo nie widzi i zawsze miał problem z potencją na ringu - miękka rura , można było go przestraszyć (Bonin), złamać psychicznie szczególnie jak walka mu nie idzie (chyba z 5 takich pojedynków widziałem jak coraz bardziej odpuszczał - Guinn, Rogan...). Skelton ma już walkę, którą powinien przegrać, Williams past prime, Fury okej - do przejścia, McDermott chyba mało medialny.
Duncan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-02-2010, 22:11   #19 (permalink)
V.I.P

Domyślnie

na szczescie bylaby 3 ka sedziow, plus jako ze obu bokserow mialoby licencje bryt. to nie moglbybyc zaden brytol zaangazowany...ale w ostatniej walce tez mielismy dwoch liskow wpasowanych ale nie dali rady - na szczescie wiedzielismy o nich,no i albert im jednak bardzo utrudnil, taka to juz ku... ukladanka:-)

stare 01-02-2010, 22:15   #20 (permalink)
challenger

Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 2
Domyślnie

Co do sparingów... ja słyszałem, że udanym sparingpartnerem, pewnie nie gorszym niż np. Polaković, jest też wysoki Zeprzałka. Mam gdzieś nawet kontakt jak potrzeba. Zresztą on siedzi czasem na Petofiego. Szpila ma wyjść.

Ostatnio edytowane przez Duncan ; 01-02-2010 o 22:24
Duncan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
nadchodzący, podsumowania, polskie, prognozy

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania