![]() |
|
|
|||||||

| Tags: albert sosnowski, krzysztof bienias, krzysztof wlodarczyk, rafal jackiewicz, tomasz adamek |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#11 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2009
Bet Cash: 35 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Fury to nadzieja HW na Wyspach coś jak w Polsce Wawrzyk.Moim zdaniem walka z Sosnowskim byłaby dla niego ogromnym ryzykiem.Za duży skok.Raczej ciężko mi uwierzyć że wziął by tą walkę.Młodych zawodników szczególnie HW prowadzi się ostrożnie-taka teraz moda
![]() Odnośnie Prizefightera to głównie chodziło mi o Harrisona a nie o sam turniej ,telewizje itp. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
V.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 3 razy w 1 Temacie
Art. Miesiąca - Nagród: 1 |
nie, alberta nikt sie nigdy nie bal, mowie zupelnie serio. kazdy z w/w bokserow i jego team bedzie pewny zwyciestwa, a o pas EBU w ciezkiej, bardzo trudno anglikom. Niema tam tej kasy co w niemczech i bylby to super pas dla kazdego promotora. krotko mowiac fury zaboksowalby chetnie, wiem, nie gdybam:-)
reasumujac juz nasz watek, bo odeszlismy (nieslusznie) od glownego tematu, kazdy z bokserow bryt. zgodzi sie z przyjemnoscia na walke ze 'slabym' albertem, bedac pewnym zwyciestwa i tytulu, ktory w anglii zagwarantuje jego promotorowi dobra date i kase z TV (to nie PL, tam pas i lokalny bokser daja 'z urzedu' antene i cash). dzialam tam juz 10 (sic!) lat, znam tam w sumie wszystkich ludzi z branzy a moj partner jest nbr 1 , wiec bedzie latwo robic walki, do walki z vidozem mielismy dwoch chetnych na standby gdyby wloch sie wycofal wiec parcie na pas jest. naturalnie nie bedzie latwo albertowi wygrywac ale to juz zupelnie inna historia. poza tym, jesli juz nawet wygramy to kolejna obrona bedzie juz stac pod duzym znakiem zapytania - nie sadze ze wygramy przetarg a poza tym co bedziemy robic na jesieni 2010?? no idea. k. Ostatnio edytowane przez K.Z. ; 01-02-2010 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2009
Bet Cash: 35 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Wiem czym się zajmujesz
Odnośnie Furego nie będę się sprzeczał,jesteś bliżej.To są/były tylko i wyłącznie moje przypuszczenia.Williams,Vidoz czy też Harrison to delikatnie mówiąc nie młodzi bokserzy,zdecydowanie past prime. Stąd moje inne pytanie-Wyspy i tylko Wyspy na następnął walkę Sosnowskiego? |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
V.I.P
jesli bedzie dobrowolna, naturalnie tak. tam jest bowiem TV, ktora jest zainteresowana walka alberta a nie robimy jej w lolo wiec jesli dobrowolna to anglik - oni (TV) graja fair to i my gramy fair; stad tez harrison bo na wyspach to wciaz naprawde duze nazwisko, on zrobi duzy rating no i on wreszcie 'sprzeda' duza hale (5000).
jeszcze re fury, oni sa bardzo przekonani, ze on jest swietny, zapraszali juz alberta na sparringi do niego jako, ot sparringaprtnera,jednego z..., uwazaja, ze chlopak po kilku walkach jest juz ready, ze jest top. ich pieniadze, ich ryzyko, wiedza na pewno wiecej niz ja czy ktos inny, kto nie jest blisko, czas pokaze...nie jestem specem ale waga ciezka to jest bardzo sliski temat jak facet ma dwadziescia lat na karku, trzeba uwazac. k. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Cytat:
![]() No ale tym lepiej dla Alberta ze angole uwazaja ze sa od niego lepsi
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Cytat:
Jeśli chodzi o sport to Albert raczej by przegrał już dziś z Wawrzykiem, który się rozwija ekspresowo. Nie wiem jak jest w GB, ale np. w Raichu czy w Stanach (wiesz za ile walczył Banks z Adamkiem ? No, jaja...) gdy jest stawka to gaża jest dużo dalej. Na drugim czy nawet trzecim po dacie miejscu. EBU to konkret. Z palety nazwisk wymienionej przez Krzyśka ("sexton, sprott, rogan, harrison, skelton, williams, fury, mcdermott.") jak jako kibic różnicowałbym poziom sportowy bo na pieniądzach się nie znam. Sexton podobnie jak Rogan - który zawstydził Harrisona (wstyd...) - to ringowy tłuczek. To jest śmieszne, że taki gość jest w topie. Sprotta bardzo szanuje, ale to journeyman. Harrison marketingowo super, TV super (mam nadzieje na transmisje w Polsce !), nawet na plakat... duży czarny, mańkut, medialny jak Hide. I sportowo do zabicia przez Dragona bo on już bardzo nie ten, dużo nie widzi i zawsze miał problem z potencją na ringu - miękka rura , można było go przestraszyć (Bonin), złamać psychicznie szczególnie jak walka mu nie idzie (chyba z 5 takich pojedynków widziałem jak coraz bardziej odpuszczał - Guinn, Rogan...). Skelton ma już walkę, którą powinien przegrać, Williams past prime, Fury okej - do przejścia, McDermott chyba mało medialny.
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
V.I.P
na szczescie bylaby 3 ka sedziow, plus jako ze obu bokserow mialoby licencje bryt. to nie moglbybyc zaden brytol zaangazowany...ale w ostatniej walce tez mielismy dwoch liskow wpasowanych ale nie dali rady - na szczescie wiedzielismy o nich,no i albert im jednak bardzo utrudnil, taka to juz ku... ukladanka:-)
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Co do sparingów... ja słyszałem, że udanym sparingpartnerem, pewnie nie gorszym niż np. Polaković, jest też wysoki Zeprzałka. Mam gdzieś nawet kontakt jak potrzeba. Zresztą on siedzi czasem na Petofiego. Szpila ma wyjść.
Ostatnio edytowane przez Duncan ; 01-02-2010 o 22:24 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| nadchodzący, podsumowania, polskie, prognozy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|