![]() |
#11 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2005
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Ja bym go odpuścił - tzn. zdjął mu bana , mimo ,że jest fanem Gołoty :twisted: Bładzic to rzecz ludzka uraził Gwahlur czego nie wolno mu było czynić. Powtórkę zrobi to wtedy tak - jak najbardziej, lecz teraz dajcie mu szanse
|
![]() |
![]() |
#12 (permalink) | ||
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2005
|
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#14 (permalink) | ||
Rookie
![]() Zarejestrowany: Apr 2006
|
![]()
a to co takiego
i to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2005
|
![]()
Tak, gonzoo to bylem ja, ale zwrocilem uwage jednemu z adminow/moderatorow (ZET. nim byl, nie mial racji, ale ze posty pokasowal, to nie mam dowodow na racje swoja, hehe) i polecialem - takie zycie
![]() Tym razem tez polecialem, ale jak to mowia - sila wyzsza. Gwahlur poczul sie urazony zartem o denaturacie i uznal, ze nazwalem go tym samym alkoholikiem. Nie, zebym nie zazartowal sobie (bo zazartowalem), ale ten sam Gwahlur nazwal mnie wczesniej ignorantem (i to bezczelnym), a takze sugerowal, ze jestem glupi. Ale jemu wolno, w koncu moderatorem jest, a sprawe potraktowal bardzo osobiscie ![]() Teraz wlaze sobie przez proxy, pewnie ostatni raz ![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2005
|
![]()
Gwahlurze drogi, daje ci kulturalnie do zrozumienia, ze twoje "kontrargumenty" nijak sie maja do moich argumentow. W " " dlatego, ze 90% twojego przekonywania sprowadza sie do proby udowodnienia (a tak naprawde *wmowienia*) mi, ze ogolnie rzecz biorac, racji nie mam, bo nie mam (i juz), jestem glupim trollem, ktory cie denerwuje, niszczy twoja wizje forum, osmiela sie bezczelnie dyskutowac z wladza, podwazac jej decyzje itd. W zaden sposob nie probowales ze mna dyskutowac o przedmiocie sprawy, przekonac mnie, ze racji nie mam. Uznales, ze miec jej nie moge, a skoro nie, to powinienem przeprosic, wyjsc i nie wracac najlepiej. Kwestii drugiego nicka na forum nawet nie probuj wywlekac, bo pojecia nie masz, o czym mowisz, a pisanie o 'nazbieraniu' swiadczy co najwyzej o twojej z jednej strony ogromnej niecheci do mnie, a z drugiej o jeszcze wiekszej checi z kolei do usuniecia mnie z forum 8)
|
![]() |
![]() |
#20 (permalink) |
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2004
|
![]()
Prosze cie nie pograzaj sie bardziej, niz juz ci sie udalo
![]() Jak cytujesz wypowiedzi, to podaj kontekst, wklej cala rozmowe, co by nie bylo watpliwosci kto, z kim i na jakim poziomie rozmawia - to tak na przyszlosc. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|