![]() |
|
|
|||||||

| Tags: adam kownacki, krzysztof wlodarczyk, maciej zegan, tomasz adamek |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#5371 (permalink) |
|
A no właśnie najlepszy i najbliższy przykład Wiechu. Goły oprócz jedynej, wiadomej walki nigdy nie był "zalany". Jak na swoje gabaryty i masę sylwetka bez zarzutu. Więc gadanie, że Adamek jak na białego wygląda świetnie to brednie.
|
|
|
|
|
|
|
#5372 (permalink) |
|
wydaje mi sie, że vegeta nie mial na mysli 'swietnego' wygladu, tylko, ze wyglada po prostu dobrze..
bracia K. faktycznie b.dobrze wygladają, acz kolwiek do przywołanego Haye jest roznica.. czarni mają po prostu to w genach i to zadna tajemnica, wystarczy popatrzec na zawody mr olympia, gdzie wiekszosc uczestników to własnie czarni. Jezeli mamy byc przy bokserach to w/g mnie swietna sylwetke miał Holyfield i Tyson.. a szczegolnie Tyson z walki z Peterem, kozacka. |
|
|
|
|
|
|
#5373 (permalink) | |
|
Podrzucam link do najnowszej reklamy piwa Zywiec, w ktorej wystapil Tomek
Co ciekawe wokol tego spotou zrobil sie szum, za sprawa jakiegos "madrego" pana z ogranizacji przeciwdzialajacej alkoholizmowi, ktory doszukuje sie Bog wie jakich podtekstow w tej reklamie i tym samym nie swiadomie sprawiajac, ze o Zywcu robi sie glosno, mimo ze reklme ciezko znalezc w tv. |
||
|
|
|
|
|
#5374 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Bardzo dobra, ładna reklama. Podoba mi się jej pomysł.
A ten "pan" powinien się odpierdolić od wzierunku Adamka w kontekście browaru (czy na odwrót...) bo ta reklama jest jednym z nielicznych klipów, w których Tomek nie wychodzi na takiego odrealnionego, zarozumiałego b... |
|
|
|
|
|
#5375 (permalink) | |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
7 lat mineło i jak widać Gmitruk nie oszukał Tomka. Nie moge sie doczekac pojedynku z Arreola,ciekawe czy taktyka bedzie podobna do walki z Estrada |
|
|
|
|
|
|
#5376 (permalink) | ||||
|
bum
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Adamek po wygranej z Arreola otworzyl sobie droge na szczyt swiatowej sławy (większej niż dotychczas, hbo etc...). Z radości nawet zrobiłem o nim HL.
|
||||
|
|
|
||||
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|