![]() |
|
|
|||||||

| Tags: aleksy kuziemski, beibut szumienow, byron mitchell, chad dawson, montell griffin, yusaf mack |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) |
|
Zakładam temat, gdyż sądzę, że niedługo bedzie o nim głośno. Na razie ten niespełna 26-letni Kazach ma stoczone 8 walk zawodowych. Wygrał wszystkie, w tym 6 przez nokaut, ale w tym rekordzie już widnieją takie nazwiska jak Montell Griffin (stary, ale bądź co bądź ex-champion, który nigdy nie przegrał z byle kim), Epifanio Mendoza (z dupy wzięty, ale bądź co bądź niedawny pretendent do pasa WBC, w sile wieku i doświadczony), czy ostatnio Byron Mitchell (były mistrz WBA i pretendent do paru innych pasów, nazwisko już troche zapomniane, ale jednak nazwisko!). Wyglada na to, że ten chłopak może niedługo zamieszać w półciężkiej. Boksuje nie tylko w Kazachstanie, ale i w USA. Oczekiwania są chyba duże, inaczej skąd 12-rundowy pojedynej już w 4-tej zawodowej walce, skąd Montell Griffin w 6-tej (te 12 pewnie wygranych rund to cenne doświadczenie)??? Chad, zaczynaj sie bać! 8)
Ps. Kazach to znajomy z Aten Aleksego Kuziemskiego. Polak chyba niezbyt dobrze go wspomina. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
oglądałem walke Kuziemskiego z Szumenowem na IO i powiem szczerze, że specjalnego wrażenia na mnie Kazach nie zrobił ale dzisiaj to inny zawodnik. Podoba mi się taki styl prowadzenia młodego zawodnika chociaż trzeba przyznać, że jest dosyć ryzykowny.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Bet Cash: 820 Nominowany 17 razy w 6 Tematach
|
na mnie spore wrażenie zrobila jego walka z Mitchellem, ma facet potencjał, a odważny sposób dobierania rywali to tylko na plus. wydaje mi się, ze to ryzyko mu się opłaci i to dość szybko
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2006
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
|
Ale wiesz że Erdei nie pojedzie walczyć z Szumenowem, a jak Szumenow pojedzie do Niemiec to skonczyć się może jak z Garayem. Campillo ma raczej inne plany
I tu pytanie czy Pascal to nie za wysoko jak na 9 walke? Jeśli wygra to super ale co jeśli przegra? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Shumenov spokojnie to wygra...
Troche lipa... liczylem na to ze jezeli Kuziemskiemu uda sie przejsc Brahmera to bedzie duza szansa na pasek... Z Shumenovem te szanse beda marne... zarowno w przypadku Brahmera jak i Kuziemskiego. 15 sierpnia :shock: Campilo dopiero co zdobyl ten pas. A 15 sierpnia to za 4 tygodnie. Jakos szybko sie to wszystko potoczylo. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|