04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach
Walki Boksu:

Walki zawodowego Boksu:

stare 05-12-2009, 11:39   #1 (permalink)
prospect

Bet Cash: 55
Nominowany 2 razy w 1 Temacie
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie Kelly Pavlik "The Ghost"

Zauważyłem, że Pavlik nie ma swojego wątku na BF, a uważam, że zasługuje i niniejszym naprawiam ten błąd.

Dla mnie nr. 1 w MW i czołówka P4P, 27 lat. Na rozkładzie m.in dwukrotnie Taylor i Miranda. Hopkins, jak się okazało, to za dużo dla Ducha. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do unifikacji w walce z Arturem Abrahamem. Zobaczyłbym go również w walce z Forrestem, może z Sergio Mora i jak klepie Sturma.

Wasze opinie na temat tego pięściarza.

Zobacz rekord walk Kelly Pavlika
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

Bully Boy jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-12-2009, 15:00   #2 (permalink)
champion

Bet Cash: 500
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Domyślnie Re: Kelly "The Ghost" Pavlik

A ja uwazam ze Pavlik to byla taka jednorazowa gwiazda , mial swoje 5 minut z Miranda i Taylorem ale Hopkins go skonczyl , jesli dojdzie do unifikacji z Abrahamem to Pavlik polegnie i bez pasow bedzie juz mu ciezko sie pokazac i cos zwojowac.
Iniemamocny jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-12-2009, 15:15   #3 (permalink)
challenger

Skąd: Dla nich hołd ,dla tych noszących blizny... dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.

Ja bym zato chciał zobaczyć starcie Pavlika z Williamsem , do walki z abrahamem chyba nie dojdzie bo on nie wyrabia z wagą i chyba nie zdaza zorganizowac tej walki przed jego przejsciem do smw,

Ale gdyby jednak do takiego starcia doszło to ja bym stawiał zdecydowanie na PAvlika , Przebijał by sie przez obrone abrahama z dużą łatwością bo ma długi silny cios , i jeden z wiekszych atutów aa byłby wyelimonowany już na samym początku
Wiechu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-12-2009, 15:51   #4 (permalink)
Super Moderator

Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Black Dragon

Ja po rerwanzu Abrahama z Miranda bylem pewien ze zdmuchnie Pavlika. Dzis juz takiego przekonania nie zywie...NIemniej ciezko byloby mi wskazac faworyta. Obaj nie glaszcza. Kelly idzie na wyniszczenie i zapomina o obronie. Abraham za to lubi boksowac zza podwojnej gardy i na przyklad taki Miranda pokazal ze mozna mu narzucic swoj styl waki

-- Tue May 12, 2009 14:51:18 --

Ja po rerwanzu Abrahama z Miranda bylem pewien ze zdmuchnie Pavlika. Dzis juz takiego przekonania nie zywie...NIemniej ciezko byloby mi wskazac faworyta. Obaj nie glaszcza. Kelly idzie na wyniszczenie i zapomina o obronie. Abraham za to lubi boksowac zza podwojnej gardy i na przyklad taki Miranda pokazal ze mozna mu narzucic swoj styl waki
Black Dragon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-13-2009, 13:53   #5 (permalink)
challenger

Bet Cash: 820
Nominowany 17 razy w 6 Tematach

wg mnie Pavlik może jeszcze długi czas rządzić w średniej, nie chodzi o to, ze prawdopodobnie odejdzie z niej Abraham, bo wg mnie z pokonaniem Abrahama nie będzie miał problemów. ciekawa mogłaby być jego walka z Paulem Williamsem, dwóch przerośniętych, wyglądajacych jak po oświęcimiu, a przy tym gigantów boksu. to by było coś
Tomek Nowak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-13-2009, 15:39   #6 (permalink)
Super Moderator

Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Black Dragon

A poki co odsunela sie kolejna obrona Pavlika. Kontuzja reki
Black Dragon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-14-2009, 06:18   #7 (permalink)
prospect

ja jestem ciekaw Pavlika po 30, jak mu metabolizm zwolni, przytyje i np.będzie w wadze superśredniej, z tego co pamiętam, walczył z Hopkinsem w tej wadze i mówił, że czuje się ciężki :shock: ...
GLIŃSKI jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-14-2009, 15:05   #8 (permalink)
champion

z Pavlika juz nic nie bedzie.........
Iniemamocny jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-14-2009, 21:37   #9 (permalink)
V.I.P

Cytat:
Napisał iniemamocny

Krótko, lakonicznie, ale chyba... niezwykle celnie... Obawiam się, że walka z Hopkinsem bardzo mocno nadwątliła psyche i pewność siebie Pavlika.. A jak bardzo kluczową w boksie często sprawą jest psychika, pokazał już kilka razy w dośc bolesny dla nas sposób przykład Gołoty, który miał autentyczne fizyczne predyspozycje na mistrza HW, ale psychiką nigdy nie sprostał temu zadaniu.
Wiem, że głupotą jest skreślać zawodnika (szczególnie takiego, jak Pavlik!) po jednej przegranej, ale obawiam się, że faktycznie "nic już z niego nie będzie" :-k
lennox2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-14-2009, 22:34   #10 (permalink)
champion

Cytat:
Napisał lennox2
Cytat:
Napisał iniemamocny

Krótko, lakonicznie, ale chyba... niezwykle celnie... Obawiam się, że walka z Hopkinsem bardzo mocno nadwątliła psyche i pewność siebie Pavlika.. A jak bardzo kluczową w boksie często sprawą jest psychika, pokazał już kilka razy w dośc bolesny dla nas sposób przykład Gołoty, który miał autentyczne fizyczne predyspozycje na mistrza HW, ale psychiką nigdy nie sprostał temu zadaniu.
Wiem, że głupotą jest skreślać zawodnika (szczególnie takiego, jak Pavlik!) po jednej przegranej, ale obawiam się, że faktycznie "nic już z niego nie będzie" :-k
Wiele w tym może (nie musi) być prawdy! walka z Bernardem Hopkinsem to był najgorszy koszmar jaki mógł spotkać Kelly Pavlika!! nawet ja by został znokałtowany to było by nic w porównaniu z tym, mysle że podobnie pojechał by z nim Joe Calzaghe, Hopkins bił go ja dziecko osmieszał uczył boksu w ringu wygrywając wszystkie rundy z palcem w Du..! deklasując i niszcząc KellyPavlika, ten pojedynek może zniszczyć go psychicznie on zatraci już tą agresje a wielu zawodników po tej walce już nie obawia sie Amerykanina, wręcz przeciwnie wielu bedzie chciało teraz z nim walczyć, Arthur Abraham może go znokałtować tak samo Mikkel Kessler, Felix Sturm i Chad Dawson mogą go wysoko wypunktować jest wielu zawodników z którymi chetnie zobaczył bym Pavlika on ma na rozkładzie Mirande i Taylora ale jak pokazały kolejne walki tych zawodników nie byli oni aż tak straszni (obaj znokałtowani przez Abrahama i Frocha)
JARISS jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania