boks, forum, zobacz
Wróć   boks, forum, zobacz > BoxingForum > Bokserzy na świecie
100bonus

Tags: , , ,

Zobacz wyniki ankiety: Czy Haye zasłużenie wygrał z Valuevem?
Tak 36 42.86%
Nie, powinien być remis 22 26.19%
Nie, powinien przegrać 26 30.95%
Głosujących: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie

Komentarz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 01-16-2010, 18:42   #571 (permalink)
contender

Bet Cash: 500
Nominowany 46 razy w 16 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 1
Domyślnie

Mysle, ze walka Haye z Wladymirem moze byc ciekawa. Do niedawna skazywalem Haye na pozarcie, ale zaimponowal mi konsekwencja w walce z Walujewem. Haye potrafil uciekac przez 12 rund aby raz, niespodziewanie, jebnac Bestii tak ze ta az sie zatrzesla. Jestem pod wrazeniem. Nie mam watpliwosci, ze po jednym takim wymierzonym strzale Wladek by sie rozsypal i padl na dechy. A jesli Haye doskoczyl do goscia co ma 2,13 to moze i doskoczyc do goscia co ma 2 metry.
Oczywiscie, Wladek to nie Wałujew. Ukrainiec nie bije tak wolno. A kazdy prosty Wladka moze znokautowac Haye. No, ale gra jest o najwysza stawke, wiec nei dziwota, ze i rywal lepszy/

Generalnie, z checia bym obejrzal
Łukasz Rogowski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-16-2010, 18:53   #572 (permalink)
journeyman

Bet Cash: 1214
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał świnia Zobacz post
władek jest dobry do walk z betonowymi podrygującymi słupami jak ibragimov czy chagaev albo z surowymi technicznie otłuszczonymi dziadami jak austin czy rahman. haye z valuevem pokazal ze nie trzeba wystawiac ryja na ciosy ale mozna uciekac po ringu i trzymac sie z daleka od rywala i z wladkiem zrobi to samo co z valuevem.skonczy si e dla wladzia jak walka z puritym.wladek ma duzo gorsza kondycje niz david wiec 10runda i po ukraincu bedzie juz pozamiatane.
haye przegra tylko z solisem bo z solisem raczej nie da sie wygrac.a jak kliczki potrafia niszczyc rywali to widzielismy ostatnio z kingpinem ktorego vitek nie potrafil raz dobrze trafic przez 12rund
Czy pozostali użytkownicy widzą to co ja?? bomi klawiatura szwankuje czasami bo kupilem za 12,99 w supermarkecie, ale monitor mam droższy ale też sie chyba psuje
Cóż ja moge wiecej powiedzieć w tym temacie ogólny przebieg walki (jak Hayego już zmusza do walki z Władem) zarysowałem w monologu z Lawsolem, świnia nie dostała dzisiaj paszy i gada głupoty czym bulwersuje ludzi. Popierwsze chciałbym Ci wyjaśnic ze nieporównuj Valueva do Władimira bo to jak porównać Koenigsegga do starego cieżarowego Jelcza. To ze Haye uciekał przed Valuevem, tzn. że bedzie ucieknie przed Władimirem??, jak on wg. Ciebie tego dokona w małym kwadratowym ringu z rywalem o takiej motoryce , przewadze fizycznej , umiejetnościach i kosmicznym jak dla Hayego doświadczeniu???na tle Valueva gdyby mi dali kilka milionów dolarów, patrzyłob namnie miliony ludzi to chyba nawet ja bym pokazał ze mozna niedostawac poryju i bym spieprzał dookoła niego, wyłapujac co piątego na plecy. UWAGA UWAGA nastepne odkrycie nowego forumowicza, Władimir ma dużo gorsza kondycje od Hayego, ponadto dochodze też do wniosku że niewiesz zabardzo, ze bracia Kliczko sa dwaj Władimir i Vitaly, oile ten drugi już do boksu sie powoli nadawać przestaje , chociaż niewiem co ty takiego widziałes w ostatniej walce z Kingpinem, Vital przeboksował może inaczej niz by to zrobil zadawnych lat, ale zrobil to skutecznie na ile mógł z Kingpinem, który uciekał przednim po calym ringu i wygrał zreszta miażdzaco na punkty. Władimir to zupełnie coś innego , boks ultra efektywny , konsekwentny i z głowa, dodać to jak Haye obrażał na konferencji jego , pił do brata i rodziny , pokazywał go z ucieta głową (HEHE NOSZ KURWA MAĆ) toż to Władimir zamieni go w pasztet, dokładnie, bedzie 6 runda i nagle Świnia zobaczysz , na macie Hayepasztet taki jaki mama Ci na kanapki daje. Ale podsumowując niesądze aby taki tchórz wyszedł w najbliższym czasie do prawdziwego króla dziesiejszego boksu zawodowego, bo Haye mógłby dostać zaduże kuku i śkończyć kariere i boksera i modela nazawsze.

Ostatnio edytowane przez ArchieMoore ; 01-16-2010 o 18:59
ArchieMoore jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-16-2010, 19:10   #573 (permalink)
challenger

Skąd: Dla nich hołd ,dla tych noszących blizny... dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Domyślnie

Władimir ma za dobrą prace nóg ,żeby haye tak sobie wokół niego tanczył ,on bardzo poprawił ten element i niema szans żeby brytol go obskoczył nawet w połowie tak efektywnie jak valueva, jedynie wczesna szarża może przynieść sukces chociaż i na to bym nie obstawiał
Wiechu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-16-2010, 20:12   #574 (permalink)
contender

Nominowany 46 razy w 16 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 1
Domyślnie

Nikt nie mowi zeby obtancowywac Wladymira. Haye ma go po prostu zaskoczyc strzalem z doskoku tak jak zaskoczyl Wałujewa. Trafiony Kliczko zupelnie traci zimna krew. To nie jest bokser, ktory po mocnym jebnieciu, zacisnie zeby i dalej bedzie realizowal swoje. On trafiony zachowuje sie zupelnie nieporadnie. to jest szansa Haye.
Łukasz Rogowski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-17-2010, 23:12   #575 (permalink)
challenger

Skąd: Dla nich hołd ,dla tych noszących blizny... dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Domyślnie

O ku*wa hahaha Myśleliście ,że Laswol był największym fanatykiem Haye? to popatrzcie na tego kolesia :D :D

Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

(scroll na prawie sam dół --> Terryesb

stare 01-17-2010, 23:37   #576 (permalink)
champion

Bet Cash: 9999
Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 5
Domyślnie

'Valuev jest dobry bo wygral z Donaldem' hahaha
Ja bym zarzadzil ban&clean za cos takiego
Tomasz Siwko jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-17-2010, 23:44   #577 (permalink)
challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tomasz Siwko Zobacz post
'Valuev jest dobry bo wygral z Donaldem' hahaha
Ja bym zarzadzil ban&clean za cos takiego
To tylko wstęp do jego radosnej twórczości :d

stare 03-19-2010, 20:51   #578 (permalink)
champion

Domyślnie

Ja cos czuje niespodzianke! John Ruiz jest bardzo doswiadczonym twardym i cwanym lisem w HW to moze byc bardzo trudny test dla Davida, mi sie wydaje że Haye sie wystrzela a Ruiz posadzi go na deski lub wygra przez TKO ok 10rundy może sie myle?? i wolal bym wygrana Anglika z drugiej jednak strony Ruiz z pasem WBA na 100% unifikuje z Kliczkami zgarniajac dobra kase na emeryturke, David jeszcze nic nie pokazał w HW bo Bonin,Barett czy ostatni usypiacz z Valuevem nic nam nie pokazały z Ruizem to już jest prawdziwy sprawdzian.

Kibicuje Anglikowi ale chyba postawie na John Ruiz TKO:11 runda.
JARISS jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-19-2010, 21:21   #579 (permalink)
contender

Domyślnie

Kibicuję Ruizowi, bo walałbym go zobaczyć z Adamkiem w walce o pas (rewanż za Gołotę). Ruiz chyba by się zgodził na walkę z Tomkiem bo jest pewniejszy od Klitschki i dostałby pewnie nie mniejsze pieniądze niż od Ukraińców (jeśli walkę zorganizuje HBO). Haye byłby dobry (medialnie i sportowo) do obrony pasa.

Co do walki Haye-Ruiz, to myślę że jeśli Ruiz nie da się ustrzelić przed czasem to sam wygra przez nokaut pod koniec walki. Spodziewam się że Anglik będzie zasapany pod koniec walki, a Ruiz lubi wykorzystywać takie sytuacje. Ale na punkty Ruiz raczej nie wygra, nie te lata. W dodatku zmienił taktykę na "jak najmniej klinczy" więc w otwartej walce może polecieć przed czasem. Mam nadzieję że akurat tej walce Ruiz będzie troszkę klinczował (wtedy ma większe szanse na wygraną).
Frazier jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-19-2010, 21:54   #580 (permalink)
prospect

Bet Cash: 720
Domyślnie

Cytat:
Napisał Frazier Zobacz post
Kibicuję Ruizowi, bo walałbym go zobaczyć z Adamkiem w walce o pas (rewanż za Gołotę). Ruiz chyba by się zgodził na walkę z Tomkiem bo jest pewniejszy od Klitschki i dostałby pewnie nie mniejsze pieniądze niż od Ukraińców (jeśli walkę zorganizuje HBO). Haye byłby dobry (medialnie i sportowo) do obrony pasa.
Może i Ruiz by się zgodził, ale HBO by się nie zgodziło na taką walkę. Nie wydaje mi się, aby pojedynek Adamek-Ruiz był dochodowy dla HBO.
rybers jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania