![]() |
|
|
|||||||

| Tags: bracia kliczko, cedrick boswell, jameel mccline, lennox lewis, oliver mccall, vitali klitschko, vitalij kliczko, witalij kliczko |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 1970
Bet Cash: 642 Wpisy: 1
Nominowany 1 raz w 1 Temacie
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Starszy z braci Kliczko, urodzony 1971-07-19, w Kirgistanie.
Zobacz rekord walk Witalija Kliczko |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ciekawie kto będzie przeciwnikiem, Walka ma być w LA, więc przeciwnik będzie przyzwoity, chociarz z 2 strony, nie bardzo wiem kto to może być, mam kilka kandydatów.
1. McCall 2. Bosswell (jeśli wygra z McCLinem) 3. Gomez (jeśli wygra z SSS) Kto jeszcze, Akiwande raczej odpadnie w stanach, walka ma byc walką wieczoru, więc rywal musi być na jaimś poziomie. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ivan - po pierwsze gratuluję ,że zawodnik którego tak lubisz a ja szanuję walczy w LA.I to w walce wieczoru-to robi wrażenie .
Chętnie zobaczę tę walkę . To ciekawa sytuacja -jaki będzie przeciwnik. Mocny ??? A po nim Lewis Słaby a po nim ktoś inny równie mocny Słaby A po nim Lewis Bo po słabym to chyba inne kandydatury odpadają ??? Szkoda tylko że 6.12 tak daleko. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Witalij Kliczko zaplanował na 6 grudnia powrót na ring. Z pewnością rywalem ukraińskiego boksera nie będzie Brytyjczyk Lennoks Lewis, z którym dwa miesiące temu przegrał walkę o mistrzostwo świata w kategorii ciężkiej WBC.
Promotor Kliczki, Klaus-Peter Kohl powiedział, że uzgodnił z telewizją HBO warunki transmisji zaplanowanego na 6 grudnia pojedynku Ukraińca z rywalem światowej klasy. Nazwisko przeciwnika Kliczki nie jest jeszcze znane. Zdaniem Kohla, walka mogłaby się odbyć w USA. Wiadomo, że Kliczko w tym roku nie skrzyżuje rękawic z Lewisem. Trzy tygodnie temu Brytyjczyk poinformował, że do 6 grudnia nie zdąży z przygotowaniami. Pierwsza ich konfrontacja odbyła się 22 czerwca w Los Angeles. Sędzia przerwał pojedynek po szóstej rundzie z powodu poważnej kontuzji lewego oka ukraińskiego pięściarza. Do tego momentu na punkty, na kartach wszystkich sędziów, prowadził Kliczko. "Szanujemy decyzję Lewisa, Witalij może walczyć z nim w przyszłym roku. W Stanach Zjednoczonych wręcz upominają się o rewanż. W przeciwieństwie do Lennoksa, Kliczko pragnie jeszcze raz się z nim spotkać" - dodał Kohl. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Jestem ciekawy jak tego samego dnia chca zarobic na walce, jak bedzie Tyson na PPV. Czyzby tak malo wolnych sobot od dobrych walk by bylo ??? Czy oni ( HBO i SHO) robia to nam specjalnie, abysmy nie mogli sie pocieszyc 2 walkami, a nie przelaczanie z kanalu na kanal ?? nie podoba mi sie to.
A moze: David Tua lub Kirk Johnson? Jak by Andrzej Golota wyszedl, to bylbym ciekawy, tylko czy nie za wczesnie? Ale piekna by byla walka. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
zdecydowanie za wczesniej ... himmm mnie sie wydawalo ze bylo za wczesniej nawet na walke z Botha. ale wczoraj obejrzalem sobie jeszcze raz Bowe v Golota. przed ta walka rowniez mowiono wszem ze jest za wczesniej dla Andrzeja, ze Bowe bedzie mial latwa robote. i co sie stalo wszyscy wiemy. sadze teraz, ze to bylby idealny termin. jesli Golota by przegral z Vitija to wtedy mozna powiedziec ze bylo za wczesniej
i wcale nie bedzie konieczny koniec kariery. a gdyby Golota wygra, czego mu serdecznie zycze to droga do Lewisa otwarta. tylko znow kolejne pytanie- czy Lewis juz sie skonczyl, czy nie przygotowal sie to walki z WK. jesli to pierwsze to Golota moglby wygrac, jesli zas Lewis bedzie w stanie dojsc do takiej formy jak z Tysonem, to niech Golota lepiej nie walczy 6 grudnia z Kliczka ...
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Cytat:
No to mi teraz Radek podniosłeś ciśnienie na maksa.I jeszcze kurdę wieczorem kawę wypiłem.No to teraz napewno nie usnę do rana. 8) A co się szczypać i kogo się bać ??? Vitalija ??? Przecież Gołota by go rozwalił w 3 sekundy pod Haffnerem po dwudniowych baletach.Gołocie na dzień dzisiejszy nie brakuje nic poza odrobiną szybkości i agresji.Ta druga pojawi się jak na stole będzie conajmniej duża bańka.A szybkość do grudnia to można zrobić jak ulał. Więc Andrzej naprzód - GOŁOTA VS V.KLICZKO LAS VEGAS 6 GRUDNIA 2003 :twisted: |
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|