| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 1970
Bet Cash: 642 Wpisy: 1
Nominowany 1 raz w 1 Temacie
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Prosze zwróciæ uwagê pod jak± flag± wystêpuje £ukasz. S±dzicie , ¿e co¶ z niego bêdzie? Ja go widzia³em 2 razy na ¿ywo i wg mnie nie jest to materia³ na mistrza. Taki ¶redni, "niemiecki" wyrobnik. Bez ciosu i polotu. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Wilaschek urodził sie w Katowicach, ale reprezentuje barwy Niemiec (na ME w Puli w amatorach i IO w Atenach też) Widziałem fragmenty jego walk. Nie robi jakiegoś wielkiego wrażenia. Jest jeszcze młody narazie walczył tylko w Niemczech z przeciętnymi rywalami. Prowadzą go spokojnie.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
zgadzam sie Wilaszek raczej nic nie osiagnie.mam jednak tu ciekawszego gagatka.pisza ze jego styl przypomina mlodego Tysona.mysle ze z niego cos moze byc:
PAWEŁ WOLAK: co o nim myslicie? |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
|
Ostatatnimi czasy Eurosport serwował często walki ww i to daje jako taki obraz jego możłiwości - czytaj marny. Niczym sienei wyróżnia, bez ciosu, technicznie surowy, nie porażał ani obroną ani tym bardziej atakiem, kondycja dość przeciętna (w jednej z ostatnich walk ciężko oddychał już w 4 rundzie). Mało motoryczny, porusza się sztywno, bez balansu... praktycznie żadnych pozytywów :wink: Może się jeszcze wyrobi, ale to małoprawdopodobne.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Jul 2005
|
hey termit.
wezme goscia pod uwage. ale napewno nie bede mogl oglodac kiedys walke chlopaka, bo mieszkam w niemczech. zobaczymy czy ten gosciu sie wybije z masy
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
contender
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
|
EBU maks
Wg mnie nie ma tego czegoś zeby zostać mistrzem, widziałem go raz wiec moja opinia nie mkusi byc obiektywna :grin:
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
Wlaśnie widzialem ostatnią walkę Lukasa i przychylam się do tego co wyżej napisano (z wyjątkiem tego że EBU to max, bo moim zdaniem to więcej niż max). Wysoko punktowali na jego korzyść, a ja się zastanawialem, czy w ogóle powinien wygrać. Przyznam, że sam nie punktowalem, ale "optycznie" to na pewno nie wygral 7 czy 8 rund (na 8).
Najlepiej podsumowuje jego występ komentarz z sali: "Dużo k... zbiera!" :smile: |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
|
Nie wiem czy bedzie z niego mistrz - pewnie nie. Jednak sukcesy w boksie amatorskim - 2 wicemistrzostwa Europy to jest co¶. Na ringu zawodowym dotychczas nie przegra³ - zobaczymy co dalej. W rankingach jeszcze daleko, ale po nastêpnych kilku walkach - je¶li wygra??? Podobno ju¿ 5.12.2006 walczy znowu - info z:
Taki trochê nasz bokser wiêc wypada mu kibicowaæ. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Rookie
|
Jednak kolejne zwyciestwo. Kto widzia³ jego ostatni± walkê 5.12.2006 r.? Co wy na to? Kiedy i z kim nastepna? w IBO pojawi³ sie w 100 - jest 83. Jak zacznie walczyæ z mocniejszymi to kto wie.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Rookie
|
Nastêpna walka 27.02.2007 r. Jeszcze nie wiadomo z kim. Mo¿e trzeba pokibicowaæ Polakowi. Ca³kiem sympatyczny go¶æ. Napisa³em do niego i przys³a³ mi zdjecie z dedykacj±.
Szczegó³y gali na : |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|