04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 10-09-2009, 13:16   #901 (permalink)
contender

Bet Cash: 500
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał rybers Zobacz post
I Peter też mógłby być za, gdyż wie, że walcząc z journeyman'ami walki o pas nie dostanie. A pokonanie takiego nazwiska jak Tua mogłoby go podnieść w rankingach.
Myślę, że te walki Petera z jorneymanami są celowe. Peter za dużo zrzucił. musi się trochę oswoić z tą wagą. Gdyby Peter dostał na dziendobry walkę z jakimś mocniejszym przeciwnikiem, to walka mogłaby się skończyć tak jak walka Byrda z Georgem.

Co do walki Peter - Tua. Myślę, że Tua wygrałby z Peterem w obojętnie w jakiej formie by on nie był. Peter to taki bokser którego mocnym ciosem można naruszyć. Myślę że Tua prędzej czy później dopadłby Petera lewym sierpem i go przynajmniej zamroczył, a poźniej dokończył.
Frazier jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-13-2009, 05:57   #902 (permalink)
Rookie

Domyślnie

W zasadzie wpis ten traktuje jako pożegnanie z forum ...

Dziękuje wszystkim chłopaką któży pamiętają mnie spod niku Sepia , z którymi się spierałem , których czytałem i wielokotnie ogromnie podziwiałem ... Ciesze się wspominając ostatnie 3 lata mojej obecności tutaj , ciesze się iż połączył nas BOKS , piękna i totalna dyscyplina ... dla której warto żyć

Wątek jest o Davidzie moim ukochanym ciężkim od którego na dobre zakochałem się w boksie , wierze iż David w dziesiejszej HV jest wstanie pokonać młodszego brata i zaryzykuje iż starszy brat nie starałby się o rewanż ... Tua to wciąż kawał granitu miotający zabójcze sierpy ... to zjawisko które można przetrwać ale nigdy opanować

mam nadzieje iż przyjdzie mi napisać jeszcze jeden post ale tylko wtedy kiedy Władimir znajdzie odpowiednie miejsce w szeregu cieżkich wszechczasów wskazane przez TUE
Puncher.from.Samoa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-19-2009, 09:04   #903 (permalink)
bum

Domyślnie

Tua to był prawdziwy czołg.. nie wiem czy istnieje pięściarz, który mógłby znokałtować Davida.. ja przynajmniej takiego nie znam.
vegeta jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-19-2009, 11:08   #904 (permalink)
journeyman

Bet Cash: 142
Nominowany 1 raz w 1 Temacie
Domyślnie

Czołg hehe Przypomniała mi się z tym słowem walka Davida Tuy z Ibeabuchim kiedy to dwa czołgi walczyły i jeden drugiego nie mógl znokautować .
AdIPOL jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-23-2009, 19:47   #905 (permalink)
champion

Bet Cash: 1541
Domyślnie

Wiadomo już jakie plany na kolejne walki ma Tuaman? Z Cameronem wyglądał lepiej niż się spodziewałem. David wbrew wszystkiemu jeszcze sie liczy. Może nie zdobedzie pasa, ale niejednemu jeszcze może pomieszać. Tylko musi częściej wychodzić do ringu!
Thorgal jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-23-2009, 20:08   #906 (permalink)
champion

Bet Cash: 9999
Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 5
Domyślnie

Z tego co slyszalem jest szansa ze Tua bedzie zawalczy 5 grudnia z Arreola.
Jak dla mnie swietna walka ale raczej w to nie wierze.
Tez sie boje ze Tua bedzie mial kolejna dluga przerwe i zacznie chlac zamiast trenowac. Powinien teraz walczyc bardzo czesto bo ma niewiele czasu zeby jeszcze cos zdzialac.
Tomasz Siwko jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-26-2010, 13:09   #907 (permalink)
bum

Domyślnie

Ogólnie obserwuje na większości serwisach zachwalanie Davida Tua.
Prawda jest jednak taka ze bokserem jest raczej prostym.Nie ma zbyt wiele ciosów w swoim asortymencie.Ma jednak nadludzka sile uderzenia to go ratuje.
Devilpage jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-02-2010, 04:59   #908 (permalink)
champion

Wyślij wiadomośc poprzez AIM do kubakj
Domyślnie

Cytat:
Napisał Devilpage Zobacz post
Ogólnie obserwuje na większości serwisach zachwalanie Davida Tua.
Prawda jest jednak taka ze bokserem jest raczej prostym.Nie ma zbyt wiele ciosów w swoim asortymencie.Ma jednak nadludzka sile uderzenia to go ratuje.
Bo ludzie chca z powrotem Davida Tue ogladac. Dzis przechodzac przez Times Sq, gdzie HBO ma siedzibe i zawsze jest wielki billboard z najblizsza walka oraz TV pokazywali walki Davida Tua, a wokol duzo gapiow i pamietaja go. Troche mnie to zdziwilo, bo to nie sa raczej eksperci, a zwykli przechodnie. Nawet przejrzalem pare walk Tuy od deski do deski na wielkim screenie (Ruiz, Moorer hehe).

Ja uwazam, ze David Tua to jedyny, ktory ma szanse znokautowac brutalnie Wlodzimierza, ale ten moze sie cykac. Tua by wyszedl do walki z jednym celem: urwac glowe Kliczka. Napewno chca tej walki.
kubakj jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-15-2010, 00:42   #909 (permalink)
journeyman

Domyślnie tua

chwalicie tego tue jakby byl nie wiadomo kim a prawda jest taka ze oprucz ciosu to malo czym moze zaskoczyc!napewno jest niebezpieczny dla kazdego kto pojdzie z nim w wymiane,ale pozatym......pamietam szczyt formy davida jak walczyl z ibeabuchum czy nawet byrdem.byrd bardzo otlokl tue,ike juz po ciezszej ostrej walce,jednej z lepszych jakie widzialem w ciezkiej rowniez wygral,potem jeszcze deklasacja przez lewisa sprawily ze juz nigdy tak glosno o nim nie bylo.teraz na obecna slaba wage ciezka,coraz starszy tua moze jeszcze sprobowac zawalczyc na poziomie,czy mu sie uda?zobaczymy ja bym nie upatrywal sie w nim kogos co przywroci blask walkom w krolewskiej kategori,wiekrze szanse ma na to adamek i mimo iz nie przepadam za tomkiem to uwazam ze w obecnych czasach on jest jednym z nielicznych ktozi sprawia ze bedziemy ogladac walki wlasnie typu tua-ibeabuchi ringowe wojny,dawid tez moze zawalczyc piekny i ostry boks pod warunkiem ze mu nie dadza na przeciwnika anty talentu typu walujev,co gdyby nie warunki fizyczne to by nawet sie nie nadawal do trzymania wiadra w narozniku.
MAJKI KO jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania