| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#901 (permalink) | |
|
Cytat:
Co do walki Peter - Tua. Myślę, że Tua wygrałby z Peterem w obojętnie w jakiej formie by on nie był. Peter to taki bokser którego mocnym ciosem można naruszyć. Myślę że Tua prędzej czy później dopadłby Petera lewym sierpem i go przynajmniej zamroczył, a poźniej dokończył. |
||
|
|
|
|
|
#902 (permalink) |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
W zasadzie wpis ten traktuje jako pożegnanie z forum ...
Dziękuje wszystkim chłopaką któży pamiętają mnie spod niku Sepia , z którymi się spierałem , których czytałem i wielokotnie ogromnie podziwiałem ... Ciesze się wspominając ostatnie 3 lata mojej obecności tutaj , ciesze się iż połączył nas BOKS , piękna i totalna dyscyplina ... dla której warto żyć Wątek jest o Davidzie moim ukochanym ciężkim od którego na dobre zakochałem się w boksie , wierze iż David w dziesiejszej HV jest wstanie pokonać młodszego brata i zaryzykuje iż starszy brat nie starałby się o rewanż ... Tua to wciąż kawał granitu miotający zabójcze sierpy ... to zjawisko które można przetrwać ale nigdy opanować mam nadzieje iż przyjdzie mi napisać jeszcze jeden post ale tylko wtedy kiedy Władimir znajdzie odpowiednie miejsce w szeregu cieżkich wszechczasów wskazane przez TUE |
|
|
|
|
|
#906 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Z tego co slyszalem jest szansa ze Tua bedzie zawalczy 5 grudnia z Arreola.
Jak dla mnie swietna walka ale raczej w to nie wierze. Tez sie boje ze Tua bedzie mial kolejna dluga przerwe i zacznie chlac zamiast trenowac. Powinien teraz walczyc bardzo czesto bo ma niewiele czasu zeby jeszcze cos zdzialac. |
|
|
|
|
|
#907 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Ogólnie obserwuje na większości serwisach zachwalanie Davida Tua.
Prawda jest jednak taka ze bokserem jest raczej prostym.Nie ma zbyt wiele ciosów w swoim asortymencie.Ma jednak nadludzka sile uderzenia to go ratuje. |
|
|
|
|
|
#908 (permalink) | |
|
Cytat:
Ja uwazam, ze David Tua to jedyny, ktory ma szanse znokautowac brutalnie Wlodzimierza, ale ten moze sie cykac. Tua by wyszedl do walki z jednym celem: urwac glowe Kliczka. Napewno chca tej walki. |
||
|
|
|
|
|
#909 (permalink) |
|
chwalicie tego tue jakby byl nie wiadomo kim a prawda jest taka ze oprucz ciosu to malo czym moze zaskoczyc!napewno jest niebezpieczny dla kazdego kto pojdzie z nim w wymiane,ale pozatym......pamietam szczyt formy davida jak walczyl z ibeabuchum czy nawet byrdem.byrd bardzo otlokl tue,ike juz po ciezszej ostrej walce,jednej z lepszych jakie widzialem w ciezkiej rowniez wygral,potem jeszcze deklasacja przez lewisa sprawily ze juz nigdy tak glosno o nim nie bylo.teraz na obecna slaba wage ciezka,coraz starszy tua moze jeszcze sprobowac zawalczyc na poziomie,czy mu sie uda?zobaczymy ja bym nie upatrywal sie w nim kogos co przywroci blask walkom w krolewskiej kategori,wiekrze szanse ma na to adamek i mimo iz nie przepadam za tomkiem to uwazam ze w obecnych czasach on jest jednym z nielicznych ktozi sprawia ze bedziemy ogladac walki wlasnie typu tua-ibeabuchi ringowe wojny,dawid tez moze zawalczyc piekny i ostry boks pod warunkiem ze mu nie dadza na przeciwnika anty talentu typu walujev,co gdyby nie warunki fizyczne to by nawet sie nie nadawal do trzymania wiadra w narozniku.
|
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|