04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 06-17-2005, 17:30   #31 (permalink)
journeyman

Bet Cash: 500
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

sciagnalem ta walke.
jak ebde mial czas wrzuce na yousendit
imported_Ender jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-17-2005, 17:35   #32 (permalink)
journeyman

Domyślnie

teraz tak przegladam ta walke i widze ze dali mu jakies totalne mieso armatnie na poczatek.za duzo sam Povetkin nie pokazal ale moze to z powodu tremy.zobaczymy czy cos osiagnie jak nabedzie troche obycia w ringu.
pzdr
imported_Ender jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-18-2005, 08:00   #33 (permalink)
Rookie

Domyślnie

Ogladalem wlasnie walke i narazie to nie ma sie czym zachwycac bo obijal mieso :D to kazdy sredni bokser potrafi ( Sosnowski :D ) zobaczymy jak bedzie sobie radzil z doswiadczonymi zawodnikami o przyzwoitych rekordach
imported_-niko- jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-27-2005, 13:23   #34 (permalink)
journeyman

Domyślnie

video
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

imported_Kaliningrad jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-27-2005, 13:26   #35 (permalink)
journeyman

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kaliningrad
video
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

wielkie dzięki
golota17 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-12-2005, 22:04   #36 (permalink)
BJG
Rookie

Domyślnie

Jak ma takie doswiadczenie z ringow amatorskich to powinien nie bac du.py, za rok tluc roznych Witakerow itp., a za 3 juz probowac siegnac po pasy. W dzisiejszej beznadziejnej HW jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich.
BJG jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-12-2005, 22:11   #37 (permalink)
prospect

Domyślnie

Cytat:
Napisał BJG
Jak ma takie doswiadczenie z ringow amatorskich to powinien nie bac du.py, za rok tluc roznych Witakerow itp., a za 3 juz probowac siegnac po pasy. W dzisiejszej beznadziejnej HW jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich.
Co ty za glupoty wypisujesz!
Za rok to bedzie dobrze jak wszyscy jego przeciwnicy beda mieli dodatnie rekordy. Ja widzialem debiut Povetkina i nie sadze aby wiele osiagnal, ma nie imponujace warunki fizyczne i przecietny cios. A slowa "jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich" jest w stanie wypowiedziec chyba tylko fachowiec obserwujacy bokserow conajwyzej na boxrecu... :oops:
Gwahlur jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-12-2005, 22:29   #38 (permalink)
contender

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gwahlur
Cytat:
Napisał BJG
Co ty za glupoty wypisujesz!
Za rok to bedzie dobrze jak wszyscy jego przeciwnicy beda mieli dodatnie rekordy. Ja widzialem debiut Povetkina i nie sadze aby wiele osiagnal, ma nie imponujace warunki fizyczne i przecietny cios. A slowa "jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich" jest w stanie wypowiedziec chyba tylko fachowiec obserwujacy bokserow conajwyzej na boxrecu... :oops:
Gwarhur i znów jesteś najmondrzejszy, ja nie oglądałem walki i sądze ze po pierwszej walce nic nie możesz stwierdzić. Wciskasz komuś ze opiera swoją wiedzę na boxrecu, a przypomnij sobie kto tu jest największym boxrekowcem na tym forum
endriu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-12-2005, 22:53   #39 (permalink)
prospect

Domyślnie

Cytat:
Napisał endriu
Gwarhur i znów jesteś najmondrzejszy, ja nie oglądałem walki i sądze ze po pierwszej walce nic nie możesz stwierdzić.
Co ty za glupoty wypisujesz, "nie możesz stwierdzić"? Ja napisalem =nie sadze= a nie "nie osiagnie", wiec moje zdanie bylo przypuszczajace ("nie sadze" inaczej mowiac wydaje mi sie ze nie osiagnie...) a nie tak jak ty mi tu wciskasz-stwierdzajace (musialoby byc "nie osiagnie")
Cytat:
Napisał endriu
Wciskasz komuś ze opiera swoją wiedzę na boxrecu.
Bo niby na podstawie czego mozna wypisywac takie farmazony, jesli jednak walke ogladal to jeszcze gorzej bo niewiedza nie jest wstydem. Alternatywny odbior rzeczywistosci jednak juz jest.
Cytat:
Napisał endriu
a przypomnij sobie kto tu jest największym boxrekowcem na tym forum
I pisze to czlowiek =ktory nie ogladal walki= ze to ja jestem boxrecowcem, wczesniej zas twierdzil ze nie powinienem sie dzielic swoimi wnioskami z obejrzanego pojedynku z tymi =ktorzy podobnie jak on go nie widzieli= ironia?
Moglbym ci napisac ze mam tyle boksu ze nie nadarzam z ogladaniem, ale po co? Szkoda ze sie nie spotkamy to bysmy sie "policytowali" , kto co widzial, ciekawy jestem twoich osiagow nie uwzglednijac walk Goloty :roll:

aha i moglbys sie wreszcie nauczyc mojego nicku :oops: , jezeli przekrecasz go specjalnie aby mnie zdenerwowac itp. to ci odpowiem tylko jedno: smiech na sali :D :D :D
Gwahlur jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-12-2005, 23:07   #40 (permalink)
prospect

Domyślnie

Odpowiednio poprowadzony Povetkin będzie za jakieś 4-5 lat mistrzem świata. Od czasów Savona w amatorce nie było tak dominującego zawodnika w wadze ciężkiej/superciężkiej. To zwyczajnie musi przełożyć się na wynik w zawodowym boksie.
Ryszard K jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania