![]() |
|
|
|||||||

| Tags: alexander povetkin, odlanier solis |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#32 (permalink) |
|
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2004
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
teraz tak przegladam ta walke i widze ze dali mu jakies totalne mieso armatnie na poczatek.za duzo sam Povetkin nie pokazal ale moze to z powodu tremy.zobaczymy czy cos osiagnie jak nabedzie troche obycia w ringu.
pzdr |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Jun 2005
|
Ogladalem wlasnie walke i narazie to nie ma sie czym zachwycac bo obijal mieso :D to kazdy sredni bokser potrafi ( Sosnowski :D ) zobaczymy jak bedzie sobie radzil z doswiadczonymi zawodnikami o przyzwoitych rekordach
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Rookie
![]() Zarejestrowany: Feb 2005
|
Jak ma takie doswiadczenie z ringow amatorskich to powinien nie bac du.py, za rok tluc roznych Witakerow itp., a za 3 juz probowac siegnac po pasy. W dzisiejszej beznadziejnej HW jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich.
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2005
|
Cytat:
Za rok to bedzie dobrze jak wszyscy jego przeciwnicy beda mieli dodatnie rekordy. Ja widzialem debiut Povetkina i nie sadze aby wiele osiagnal, ma nie imponujace warunki fizyczne i przecietny cios. A slowa "jezeli tylko sie rozwinie prawidlowo rozgromi wszystko i wszystkich" jest w stanie wypowiedziec chyba tylko fachowiec obserwujacy bokserow conajwyzej na boxrecu... :oops: |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | ||
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | |||
|
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2005
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moglbym ci napisac ze mam tyle boksu ze nie nadarzam z ogladaniem, ale po co? Szkoda ze sie nie spotkamy to bysmy sie "policytowali" , kto co widzial, ciekawy jestem twoich osiagow nie uwzglednijac walk Goloty :roll: aha i moglbys sie wreszcie nauczyc mojego nicku :oops: , jezeli przekrecasz go specjalnie aby mnie zdenerwowac itp. to ci odpowiem tylko jedno: smiech na sali :D :D :D |
|||
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2001
|
Odpowiednio poprowadzony Povetkin będzie za jakieś 4-5 lat mistrzem świata. Od czasów Savona w amatorce nie było tak dominującego zawodnika w wadze ciężkiej/superciężkiej. To zwyczajnie musi przełożyć się na wynik w zawodowym boksie.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|