| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Nie lubię tego szkopka, czego nie ukrywałem wielokrotnie, ale wiadomość ta ucieszyła mnie do tego stopnia, iz chciałem to uczcić tym tematem :D
Kontrowersyjnych i niejednogłośnych wygranych ma na koncie coniemiara (Brewer, Larsen), ale jedno trzeba przyznać - szkop nie unikał walk z czołówką junior półciężkiej. Ottke zapowiedział, iż stoczy jeszcze 2-3 walki i szlus. Najbliższy pojedynek 27 marca stoczy z byłym mistrzem WBO kat. średniej A. Krjncem. Może by tak na zakończenie kariery Szwed zaserwował "miszczowi" powtórkę z historii i skopał tyłek tak jak to zrobił z Schenkiem (nomen omen również niepokonanym do tej walki) :D |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2003
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2002
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2003
|
Kurde chyba jestem spiący bo zrozumiałem że już skończył kariere definitywnie i do walki z Krjncem nie dojdzie :oops: No jasne że może jeszcze przegrać. Tak więc osobiście trzymam kciuki za Szweda
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
journeyman
![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2003
|
Tak naprawde w tej kategorii Super Middleweight (168 lbs)-supersredniej nie ma nikogo wielkiego!jest kilku dobrej klasy piesciarzy i to wszystko!
Niemiec nie dosc ze boksuje asekuracyjnie to nigdy nie spotkal sie z bokserem tej klasy co Hopkins czy Michalczewski!Dostaje jakichs tam kelnerow wygrywa-zarabia ale do historii to on nie przejdzie tak jak Andrzej Golota czy Vitali Klitschko! Ottke vs Michalczewski!na zakonczenie kariery tygrysa!przegral jako amator wiec mialby powod do rewanzu!jednak Sveni sie nie zgodzi na pojedynek bo jest slaby! Wiec niech sobie boksuje w magdeburgu i niemczech-konczy kariere! bo jak wszyscy niemcy(maske,bracia rocky,schulz itd)boksuja jak flaki z olejem tego nie da sie ogladac! Dlatego w niemczech przepadaj za walkami TYGRYSA czy bracmi Klitschko! |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 1970
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2002
|
Cytat:
Joe to przynajmniej w moim mniemaniu za wysokie progi w końcówce kariery szkopa, zresztą propozycje ze strony Walijczyka padały, jednak pozostały bez odpowiedzi. Green przynajmniej do czerwca jest zajęty - ma rewanż z Bayerem i może jeśli wygra to na koniec Sven menda połasi się na pasek WBC
|
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|