| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#21 (permalink) |
|
Ten rewanż winien się odbyć dobrych kilka lat temu, może w 2002, 03, wtedy miałby sens a faworytem byłby Jones. Dzisiaj jest nim Hopkins, a każdy inny wynik niż jego zwycięstwo (czy to punktowe czy przed czasem) będzie dla mnie sporą niespodzianką. Roy wygląda bardzo dobrze, ale co z tego, jego boks zawsze opierał się na szybkości, refleksie, a ten niestety już zawodzi co w dużej mierze determinuje wiek. Hopkins przy prezentowanym przez siebie stylu znacznie dłużej może utrzymać wysoki poziom, dlatego wciąż jest cholernie skuteczny w tym co robi.
Mój typ to Hopkins, raczej przez UD, ale TKO w drugiej połowie walki też możliwe. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Cytat:
moj typ Hopkins!!!! |
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
nie wiem dlaczego coś mi mówi - Roy przez UD. Troche wbrew logice bo B-Hop w ostatnich walkach prezentował sie duzo lepiej. Mimo wszystko mam wrażenie, że styl zrobi walkę, chyba ze Roy jeszcze bardziej sie posypał
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Feb 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
Miałem dokładnie takie same odczucia. Głupio tak z rana w niedzielę wielkanocną się z łóżka zrywać. Rodzina pomyśli że wstaję tak wcześnie żeby zajączka szukać Kibicuję Hopkinsowi i jemu też życzę zwycięstwa.
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Bet Cash: 9999 Nominowany 74 razy w 14 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 5 |
Kubuś, ja mam podobnie. Tez nie wiem czemu ale w kosciach czuje ze Roy wygra
![]() Niby trzezwo myslac Roy jest shot i nie ma prawa tu nic zdzialac a jednak czuje ze moze byc inaczej. Hopkinsowi taki rywal jak Jones wyjatkowo nie pasuje z kolei nie walczacy ofensywnie, nie wywierajacy duzej presji i nie zarzucajacy rywala duza liczba ciosow Hopkins nie powinien byc az tak duzm zagrozeniem dla Jonesa, ktory od jakiegos juz czasu nie zauwaza wielu ciosow. Will see.. mam nadzieje ze to nie bedzie smutne jednostronne widowisko. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Chciałbym, żeby wasze przeczucia się sprawdziły i RJJ sprawił hm no chyba trzeba to nazwać niespodzianką biorąc pod uwagę obecne okoliczności tej walki. A co tam, ja też zaryzykuje i postawie wynik RJJ przez UD. Chociaż to bardziej typ życzeniowy niż wzięty z rozsądku.
|
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| bernard, hopkins, jones |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|