04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 02-09-2010, 19:40   #811 (permalink)
prospect

Bet Cash: 35
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Ktoś napisał na PR o wyprowadzonych ciosach Estrady w walce z Adamkiem -35 na rundę(?) ,założę sie że było ich więcej.

Wyprowadzone Estrady:
1-62
2-53
3-61
4-39
5-44
6-51
7-46
8-38
9-47
10-45
11-43
12-59

poprawcie mnie w razie czego.

ps-ten ktoś z PR właśnie zmienił na 35-40 ciosów Estrady na rundę.Fuck-przynajmiej napisz-EDYTOWANE...

Ostatnio edytowane przez Bokser ; 02-09-2010 o 20:46
salces jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-09-2010, 22:53   #812 (permalink)
V.I.P

Bet Cash: 500
Domyślnie

Cytat:
Napisał Jobi Zobacz post
Cios Arreoli jest przereklamowany,on nokautuje rywali seriami i to często więcej niż jedną. Pojedyńczy cios Arreoli nie jest jakiś wyjątkowo silny.
Przepraszam za szczerość, nie chciałbym być niegrzeczny, ale... skąd Ty się urwałeś? Które walki Arreoli oglądałeś, przygotowując powyższą "ekspertyzę"?!

Cytat:
Napisał Marcin Zimerman Zobacz post
Padał też po ciosach przeciętniaków.
Mógłbyś doprecyzować (nie znam całej kariery Arreoli - pytam bez złośliwości), co ciosach jakich przeciętniaków padał na deski Arreola? Ja wiem o jednym, mógłbyś dopowiedzieć wcześniejszych przeciętniaków?

Ostatnio edytowane przez Bokser ; 02-09-2010 o 22:59
lennox2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 06:01   #813 (permalink)
challenger

Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 2
Domyślnie

Cytat:
Napisał Felixous Zobacz post
Co do ciosów Arreoli to podbródkowymi trafiał chociażby McCline, Cousera czy Hayesa,
Felix, ale co Ty opowiadasz ? Cały Twój post to powtórzenie poprzedniego, który tak łatwo było kwestionować.

"Kogo trafiał Arreola" - nie chodziło mi o to żebyś nazwiska bumów i wraków, tylko żebyś się zastanowił jakim zawodnikom wsadzał te swoje ciosy... a jakim już nie.

Za to Couser czy Cleage to oni sami trafiali Arreole... po za tym z tego co pamiętam Couser poszedł po body punch.
Cytat:
operuje nimi bardzo dobrze.
Nie, to nie prawda. Nie znasz się na technice użytkowej. Arreola zupełnie się odsłania biją podbródkowy, on nie jest sharp, on go ciągnie z biodra.
Cytat:
Siła ciosów Arreoli jest potęzna jak dla mnie, on nie nokautuje kumulacjami, on nokautuje pojedyńczymi ciosami rywali najczęsciej w pierwszych kilku rundach. Walka z nim wygląda zwykle tak, że Arreola naruszy rywala jakimś sierpem, potem już rusza ostro do przodu i wykańćza w danej rundzie lub kolejnej.
No to kumulacją czy pojedynczymi ciosami ?

Cytat:
Minto załatwił w akcji prawy na prawy, mcClinowi podniósł łeb podbrdkowym i trafił go sierpem, Walkera który się za ostro podjarał klęknięciem Arreoli załatwił ciosem w zwarciu, a walkę zakończył lewy sierp na szczękę.
Minto to II ligowy, bitny jounrneyman z cruiser, którego Arreola - mając kłopoty i dostając okrutnie - pokonał tym, ze był od niego cięższy, większy. Tym go pokonał, nie akcją, nie tym, ze go wyboksował. To tak jakbyś podszedł do gością w Twoim wieku o posturze 15-latka i walił pięściami po głowie... Real Deal...

McCline ? To był wypalony wrak, który nic sobą nie reprezentuje ! To samo zrobiłby Sosnowski... pewnie poprawniej technicznie.

Walker - nigdy nie miał szczęki, poza tym to też duży jounrmeyman...

I po raz ostatni - Hide nie jest i nie był nigdy dobry technicznie. To Bowe był lepszy technicznie. Po za tym Hide był POD KAŻDYM WZGLĘDEM różny niz Adamek.
Duncan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 10:05   #814 (permalink)
bum

Domyślnie

lennox-widziałem walki z Minto,McClinem,Walkerem,Whiterspoonem,Willisem,Hay es i Couserem.W której z nich pokazał swój rzekomo bardzo silny cios?Ile on włożył czystych ciosów Wilisowi czy Whitespoonowi a ci stali na nogach.Nawet szklanego Walkera musiał wielokrotnie trafić zanim skończył na dobre.Arreola bije mocno ale to nie jest jakiś morderca.Do Władka,Petera,Tuy czy Wirczisa to jego uderzeniu sporo brakuje.
Jobi jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 16:36   #815 (permalink)
journeyman

Domyślnie

technicznie Arreola wygląda okropnie i rzuca się momentami niekonwencjonalnie, jest to bardzo brzydki typ boksera. Arreola zaimponował mi w walce z McClinem bo wyłapał potężny cios i nie drgnął no i pokazał, że potrafi kombinacje z zejściem. Czytałem wyżej, że jest wypalony, ale mimo wszystko to kawał byka i był w stanie pokonać Mollo i przegrać w ładnym stylu z Peterem, który wtedy się bardzo liczył. Adamek będzie miał bardzo ciężko bo ani jeden jego cios nie zamroczył Estrady. to będzie wojna jak za czasów gdy zdobył mistrzostwo wagi pół ciężkiej. jestem przekonanym, że to będzie najlepsza walka w wadze ciężkiej w tym roku Adamek vs Arreola tym bardziej, że Adamek również nawet nie drgnął po mocnych ciosach Estrady.

natomiast jeśli Tomaszowi przyjdzie walczyć z Solisem lub Hayem to jestem bardzo złej myśli chociaż mu kibicuje mimo, że znienawidziłem go jak połowa fanów za walke z Gołotą, ale czekam na prawde na walke z Wladimirem.
serialmurder jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 16:43   #816 (permalink)
challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał serialmurder Zobacz post
technicznie Arreola wygląda okropnie i rzuca się momentami niekonwencjonalnie, jest to bardzo brzydki typ boksera. Arreola zaimponował mi w walce z McClinem bo wyłapał potężny cios i nie drgnął no i pokazał, że potrafi kombinacje z zejściem. Czytałem wyżej, że jest wypalony, ale mimo wszystko to kawał byka i był w stanie pokonać Mollo i przegrać w ładnym stylu z Peterem, który wtedy się bardzo liczył. Adamek będzie miał bardzo ciężko bo ani jeden jego cios nie zamroczył Estrady. to będzie wojna jak za czasów gdy zdobył mistrzostwo wagi pół ciężkiej. jestem przekonanym, że to będzie najlepsza walka w wadze ciężkiej w tym roku Adamek vs Arreola tym bardziej, że Adamek również nawet nie drgnął po mocnych ciosach Estrady.

natomiast jeśli Tomaszowi przyjdzie walczyć z Solisem lub Hayem to jestem bardzo złej myśli chociaż mu kibicuje mimo, że znienawidziłem go jak połowa fanów za walke z Gołotą, ale czekam na prawde na walke z Wladimirem.
Jaka wojna ??? Chłopie... jaki Solis ? A kto to jest Solis ? Z kim walczył Solis ? Jaki pas ma Solis ? Następny nawiedzony.

Jedyne z Twojego postu co nadaje się do publikacji to to, ze Arreola nie potrafi boksować.

Mollo to frajer, z którym McCline dał obrzydliwą walkę. No i co z tego, ze McCline jest duży ? Kevin McBride jest większy a Orłow jeszcze większy - tylko kogo to obchodzi ?

stare 02-10-2010, 16:49   #817 (permalink)
journeyman

Domyślnie

Może nie obchodzi to nikogo, ale nie napisałem niczego nieprawdziwego. Solis to taki gość, który lewym sierpiem skontruje Adamka i będzie po zawodach szybciutko. Gwarantuje Ci to. Ja sie nie mam zamiaru kłucić. Chcesz to się baw dalej w edytowanie jak nastolatek z konsolowego forum. Ja nikogo nie uraziłem to Pan też się nie unosi Panie redaktorze bo nie pisze bredni tylko racjonalne przemyślenia bo nie jestem chłoptasiem co zobaczył Pacmana rok temu i się zainteresował boksem.

Ostatnio edytowane przez serialmurder ; 02-10-2010 o 16:51
serialmurder jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 17:05   #818 (permalink)
challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał serialmurder Zobacz post
Może nie obchodzi to nikogo, ale nie napisałem niczego nieprawdziwego. Solis to taki gość, który lewym sierpiem skontruje Adamka i będzie po zawodach szybciutko. Gwarantuje Ci to. Ja sie nie mam zamiaru kłucić. Chcesz to się baw dalej w edytowanie jak nastolatek z konsolowego forum. Ja nikogo nie uraziłem to Pan też się nie unosi Panie redaktorze bo nie pisze bredni tylko racjonalne przemyślenia bo nie jestem chłoptasiem co zobaczył Pacmana rok temu i się zainteresował boksem.
Jak nastolatek to Ty masz podpis. Edytowanie jest integralną częścią nawet elitarnych for. Nie mów mi przez Pan, bo jesteśmy w UE a tu wszyscy - szczególnie młodzi - są na "ty".

Gwarantować możesz np. swojej dziewczynie, że będziesz pod kinem o 19.00, a nie to co i jak działa u kogo na kogo w boksie zawodowym.

Krótko do McClina; Gdy wychodził do Arreoli to już był wyboksowany wrak, stary dziad po przejściach, który był późnym zastępstwem. Ostatni jegoi pojedynek na poziomie to był Peter a trzy lata w tym wieku to ZASADNICZA różnica. Ruiz, Maollo, Arreola to oprócz fatalnych walk TRAGICZNA FORMA. Ty w odpowiedzi na prawdziwe argumenty odpisujesz w stylu: "No dobra, ale cały czas jest duży"

?

Krótko do Solisa: On, podobnie jak Arreola, nie ma power puncha. On jest przereklamowany, on skończy jak Garbey, jako journyeman, który mógł być kimś. Ale był na to za głupi. To jest o wiele pewniejsze do zagwarantowania niż to, zeby trafił Adamka i jakby na to Adamek zareagował.

Solis może, choć nie musi !, wygrać z Austinem. I tylko z tym levelem.

stare 02-10-2010, 19:52   #819 (permalink)
Super Moderator

Domyślnie

Cytat:
Napisał Paweł Matusik Zobacz post
Felix, ale co Ty opowiadasz ? Cały Twój post to powtórzenie poprzedniego, który tak łatwo było kwestionować.

"Kogo trafiał Arreola" - nie chodziło mi o to żebyś nazwiska bumów i wraków, tylko żebyś się zastanowił jakim zawodnikom wsadzał te swoje ciosy... a jakim już nie.

Za to Couser czy Cleage to oni sami trafiali Arreole... po za tym z tego co pamiętam Couser poszedł po body punch.
Duncan, jakim zawodnikom wsadzał podbródkowe Arreola to Ci z pamięci napisałem, Couser akurat na deski poszedł po sierpie, w każdym razie czy podbródkowymi sadzał średniaków czy bumów, używa ich w walce jako nieliczny obecnie ciężki a wyprowadza je bardzo dobrze. Popisowa akcja Arreoli to lewy podbródkowy którym podnosi rywalowi łeb za ktorym natychmiast wchodzi prawy spadający z góry. Arreola to nie żaden wirtouz boksu, ale ścisła czołówka obecnej HW co strasznie starasz się zdyskredytować.
Cytat:
Nie, to nie prawda. Nie znasz się na technice użytkowej. Arreola zupełnie się odsłania biją podbródkowy, on nie jest sharp, on go ciągnie z biodra.
Duncan znowu widzę Twoje popisowe texty. Pewnie - ja się nie znam, Ty się znasz, ble, ble, ble. Skoro Arreola tak słabo uderza podbródkowe i tak tragicznie technicznie to czemu je wykorzystuje w walkach i to skutecznie, m.in. dzięki nimi załatwił bardzo szybko McCline - fakt wypalonego już dziada - ale ten dziad potrafił niedawno 12 rund przepychać się z Ruizem i zawsze był to bokser co najmniej dobry, z pewnością nie kelner.
Cytat:
No to kumulacją czy pojedynczymi ciosami ?
Chyba się nie zrozumiemy. Kumulacja to dla mnie ciągłe obijanie rywala przez co najmniej kilka rund, na górę, na dół, po czym przeciwnik jest poobiany, naruszony i wtedy pada. Arreola z kolei zaczyna dość spokojnie, czasem nawet dostaje po głowie i w pewnym momencie złapie rywala pojedyńczym ciosem który zmienia obraz walki i za moment Cristobal rusza ostro do przodu i kończy walkę. Podobnie może byc w walce z Adamkiem, Arreola nie pokona go kumulacją ciosów, złapie go jakimś sierpem i dokończy robotę.

Cytat:
Minto to II ligowy, bitny jounrneyman z cruiser, którego Arreola - mając kłopoty i dostając okrutnie - pokonał tym, ze był od niego cięższy, większy. Tym go pokonał, nie akcją, nie tym, ze go wyboksował. To tak jakbyś podszedł do gością w Twoim wieku o posturze 15-latka i walił pięściami po głowie... Real Deal...
Czy Arreola miał takie kłopoty z Minto to nie widziałem, owszem dostał kilka czystych ciosów w ciągu tych kilku rund, ale pisząc "dostając okrutnie" to chyba ostro przesadziłeś, na pewno go Minto nie zranił, a tylko go wkurwił jeśli mówisz o tym JEDNYM ciosie po którym Arreola oparł się o liny w 4 chyba rundzie bo się wziął do roboty i za chwilę Minto dostał porządnie po dupie. Adamek też inkasuje w każdej walce sporo czystych na twarz i jakoś nikt nie twierdzi że fatalnie walczy. Poza tym chyba nieświadomie potwierdzasz to co pisałem - cruiser Adamek nawet jakby walczył genialnie z Arreolą i pruł go po pysku 11 rund, w 12 rundzie się podpali, odkryje i Arreola go trafi jak trafił Minto i tyle będzie z bitnego cruisera. Arreola jest od niego większy, cięższy i silniejszy - dokladnie jak sam napisałeś.
Cytat:
McCline ? To był wypalony wrak, który nic sobą nie reprezentuje ! To samo zrobiłby Sosnowski... pewnie poprawniej technicznie.
Wrak czy nie, wielu z czołówki obecnej HW w 4 rundy go nie poskłada, Albert wygrałby na punkty, lub może McCline zdechłby kondycyjnie po 10-11 rundach. Zauważ że Jameel najlepszy jest w pierwszych kilku rundach, a właśnie wtedy go poskładał Meksykanin.
Cytat:
Walker - nigdy nie miał szczęki, poza tym to też duży jounrmeyman...
Co z tego że nie miał szczęki, ale przyjebanie ma, dlatego Arreola przykleknął po 3 czystych ciosach, którymi trafił go Walker, potem Arreola go sam trafił i załatwił.
Cytat:
I po raz ostatni - Hide nie jest i nie był nigdy dobry technicznie. To Bowe był lepszy technicznie. Po za tym Hide był POD KAŻDYM WZGLĘDEM różny niz Adamek.
Hide był dobry technicznie, znakomicie poruszał się po ringu, miał zajebisty timing, cios też miał bardzo mocny, ale powtarzam Ci po raz kolejny, że pisząc o nim i o Bowe chodziło mi o typowego cruisera, ktory potrafi tańczyć po ringu i szybko spierdalać i typowego ciężkiego, ktory jest twardy, silny, dużo zbiera, ale idzie do przodu. Nie chodziło mi o to że Hide walczy jak Adamek a Bowe jak Arreola, tylko o typowego przedstawiciela cruiser z typowym ciężkim, gdzie obaj walczą na podwórku wagi ciężkiej, czyli dokładnie tak jak będie w walce Adamka z Arreolą.
Felixous jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-10-2010, 20:39   #820 (permalink)
Administrator

Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do --==Stabio==--
Domyślnie

Cos niewiele tutaj ostatnio o Adamku i Estradzie
--==Stabio==-- jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
adamek, estrada, jason, tomasz

Narzędzia wątku