| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#811 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2009
Bet Cash: 35 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Ktoś napisał na PR o wyprowadzonych ciosach Estrady w walce z Adamkiem -35 na rundę(?)
,założę sie że było ich więcej.Wyprowadzone Estrady: 1-62 2-53 3-61 4-39 5-44 6-51 7-46 8-38 9-47 10-45 11-43 12-59 poprawcie mnie w razie czego. ps-ten ktoś z PR właśnie zmienił na 35-40 ciosów Estrady na rundę.Fuck-przynajmiej napisz-EDYTOWANE...
Ostatnio edytowane przez Bokser ; 02-09-2010 o 20:46 |
|
|
|
|
|
#812 (permalink) | |
|
Cytat:
Mógłbyś doprecyzować (nie znam całej kariery Arreoli - pytam bez złośliwości), co ciosach jakich przeciętniaków padał na deski Arreola? Ja wiem o jednym, mógłbyś dopowiedzieć wcześniejszych przeciętniaków? Ostatnio edytowane przez Bokser ; 02-09-2010 o 22:59 |
||
|
|
|
|
|
#813 (permalink) | |||
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Cytat:
"Kogo trafiał Arreola" - nie chodziło mi o to żebyś nazwiska bumów i wraków, tylko żebyś się zastanowił jakim zawodnikom wsadzał te swoje ciosy... a jakim już nie. Za to Couser czy Cleage to oni sami trafiali Arreole... po za tym z tego co pamiętam Couser poszedł po body punch. Nie, to nie prawda. Nie znasz się na technice użytkowej. Arreola zupełnie się odsłania biją podbródkowy, on nie jest sharp, on go ciągnie z biodra. Cytat:
Cytat:
McCline ? To był wypalony wrak, który nic sobą nie reprezentuje ! To samo zrobiłby Sosnowski... pewnie poprawniej technicznie. Walker - nigdy nie miał szczęki, poza tym to też duży jounrmeyman... I po raz ostatni - Hide nie jest i nie był nigdy dobry technicznie. To Bowe był lepszy technicznie. Po za tym Hide był POD KAŻDYM WZGLĘDEM różny niz Adamek. |
|||
|
|
|
|
|
#814 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
lennox-widziałem walki z Minto,McClinem,Walkerem,Whiterspoonem,Willisem,Hay es i Couserem.W której z nich pokazał swój rzekomo bardzo silny cios?Ile on włożył czystych ciosów Wilisowi czy Whitespoonowi a ci stali na nogach.Nawet szklanego Walkera musiał wielokrotnie trafić zanim skończył na dobre.Arreola bije mocno ale to nie jest jakiś morderca.Do Władka,Petera,Tuy czy Wirczisa to jego uderzeniu sporo brakuje.
|
|
|
|
|
|
#815 (permalink) |
|
technicznie Arreola wygląda okropnie i rzuca się momentami niekonwencjonalnie, jest to bardzo brzydki typ boksera. Arreola zaimponował mi w walce z McClinem bo wyłapał potężny cios i nie drgnął no i pokazał, że potrafi kombinacje z zejściem. Czytałem wyżej, że jest wypalony, ale mimo wszystko to kawał byka i był w stanie pokonać Mollo i przegrać w ładnym stylu z Peterem, który wtedy się bardzo liczył. Adamek będzie miał bardzo ciężko bo ani jeden jego cios nie zamroczył Estrady. to będzie wojna jak za czasów gdy zdobył mistrzostwo wagi pół ciężkiej. jestem przekonanym, że to będzie najlepsza walka w wadze ciężkiej w tym roku Adamek vs Arreola tym bardziej, że Adamek również nawet nie drgnął po mocnych ciosach Estrady.
natomiast jeśli Tomaszowi przyjdzie walczyć z Solisem lub Hayem to jestem bardzo złej myśli chociaż mu kibicuje mimo, że znienawidziłem go jak połowa fanów za walke z Gołotą, ale czekam na prawde na walke z Wladimirem. |
|
|
|
|
|
|
#816 (permalink) | |
|
challenger
Cytat:
Jedyne z Twojego postu co nadaje się do publikacji to to, ze Arreola nie potrafi boksować. Mollo to frajer, z którym McCline dał obrzydliwą walkę. No i co z tego, ze McCline jest duży ? Kevin McBride jest większy a Orłow jeszcze większy - tylko kogo to obchodzi ? |
|
|
|
|
|
|
#817 (permalink) |
|
Może nie obchodzi to nikogo, ale nie napisałem niczego nieprawdziwego. Solis to taki gość, który lewym sierpiem skontruje Adamka i będzie po zawodach szybciutko. Gwarantuje Ci to. Ja sie nie mam zamiaru kłucić. Chcesz to się baw dalej w edytowanie jak nastolatek z konsolowego forum. Ja nikogo nie uraziłem to Pan też się nie unosi Panie redaktorze bo nie pisze bredni tylko racjonalne przemyślenia bo nie jestem chłoptasiem co zobaczył Pacmana rok temu i się zainteresował boksem.
Ostatnio edytowane przez serialmurder ; 02-10-2010 o 16:51 |
|
|
|
|
|
|
#818 (permalink) | |
|
challenger
Cytat:
Gwarantować możesz np. swojej dziewczynie, że będziesz pod kinem o 19.00, a nie to co i jak działa u kogo na kogo w boksie zawodowym. Krótko do McClina; Gdy wychodził do Arreoli to już był wyboksowany wrak, stary dziad po przejściach, który był późnym zastępstwem. Ostatni jegoi pojedynek na poziomie to był Peter a trzy lata w tym wieku to ZASADNICZA różnica. Ruiz, Maollo, Arreola to oprócz fatalnych walk TRAGICZNA FORMA. Ty w odpowiedzi na prawdziwe argumenty odpisujesz w stylu: "No dobra, ale cały czas jest duży" ? Krótko do Solisa: On, podobnie jak Arreola, nie ma power puncha. On jest przereklamowany, on skończy jak Garbey, jako journyeman, który mógł być kimś. Ale był na to za głupi. To jest o wiele pewniejsze do zagwarantowania niż to, zeby trafił Adamka i jakby na to Adamek zareagował. Solis może, choć nie musi !, wygrać z Austinem. I tylko z tym levelem. |
|
|
|
|
|
|
#819 (permalink) | ||||
|
Cytat:
Cytat:
Chyba się nie zrozumiemy. Kumulacja to dla mnie ciągłe obijanie rywala przez co najmniej kilka rund, na górę, na dół, po czym przeciwnik jest poobiany, naruszony i wtedy pada. Arreola z kolei zaczyna dość spokojnie, czasem nawet dostaje po głowie i w pewnym momencie złapie rywala pojedyńczym ciosem który zmienia obraz walki i za moment Cristobal rusza ostro do przodu i kończy walkę. Podobnie może byc w walce z Adamkiem, Arreola nie pokona go kumulacją ciosów, złapie go jakimś sierpem i dokończy robotę. Cytat:
Cytat:
Co z tego że nie miał szczęki, ale przyjebanie ma, dlatego Arreola przykleknął po 3 czystych ciosach, którymi trafił go Walker, potem Arreola go sam trafił i załatwił. Hide był dobry technicznie, znakomicie poruszał się po ringu, miał zajebisty timing, cios też miał bardzo mocny, ale powtarzam Ci po raz kolejny, że pisząc o nim i o Bowe chodziło mi o typowego cruisera, ktory potrafi tańczyć po ringu i szybko spierdalać i typowego ciężkiego, ktory jest twardy, silny, dużo zbiera, ale idzie do przodu. Nie chodziło mi o to że Hide walczy jak Adamek a Bowe jak Arreola, tylko o typowego przedstawiciela cruiser z typowym ciężkim, gdzie obaj walczą na podwórku wagi ciężkiej, czyli dokładnie tak jak będie w walce Adamka z Arreolą. |
|||||
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| adamek, estrada, jason, tomasz |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|