![]() |
|
|
|||||||

| Tags: andrzej golota, tomasz adamek |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Cytat:
tragedia...co do rywala to poczekajmy narazie w nowym wywiadzie Adamek nic nie powiedział z kim zaboksuje w lutym/marcu Ostatnio edytowane przez Bokser ; 11-23-2009 o 20:34 |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Cytat:
i bedzie 3 walka z rzędu bez większej wartości sportowej |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Nie Wiechu. "3 walki z rzędu bez większej wartości sportowej" mamy już teraz.
W dobie Kliczków, Hkopinsów a w najgorszym przypadku Roy Jonesów... Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Cytat:
Cytat: Napisał Vittek co do rywala to poczekajmy narazie w nowym wywiadzie Adamek nic nie powiedział z kim zaboksuje w lutym/marcu Bo najgorzej że tomaszek niema nic do gadania w tym względzie , płynie z prądem ,który kontrolują jego promotorzy a głównie żygi , a żygi ma w dupie kibiców czy legacy adamka i patrzy tylko jak sie najłatwiej nachapać -----czyli jak zgarnąc najwięcej kasy i jak najmniej zapłacic drugiej stronie , no a z takim podejściem niema szans na dobranie dobrego rywala bo oni sie cenią , jak dochodzi showtime czy ktoś inny z kasą to jest inaczej ale zapewne w marcu znowu walka bedzie tylko na polsacie w najlepszym wypadku jeszcze na ppv main events i żeby sie nie przepłacać wezmą jakiegos wypalonego emeryta bądz bezprzyszłościowego buma z w miare przyzwoitym rekordem. i bedzie 3 walka z rzędu bez większej wartości sportowej Wiechu poczekajmy bardziej bym liczyl na czerwiec maj z kims konkretnym teraz tez nie wróże jakichs rewelacji |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
challenger
Jakich osób ? Banks to był zwykły journeyman, który nomen omen przegrał z innym - Vincenze Rossito, starym Włochem, nad którym każdy dobry zawodnik się znęcał. Ale Banks nie...
Banks w Stanach jest zupełnie nie znany, a jeśli byś zapytał kibiców boksu o pierwsze wrażenie to to, ze kupił walkę z Imamu Mayfieldem. Gym ? Słucham ? Kronk nie istnieje od ponad dwóch lat. Sławny trener ? Super, tylko, ze Banks nie trenuje z Manny Penny, ale z policjantem Hillem. Popatrz jaki on był posrany z Adamkiem, nie zrobił tam nic... Ludzie jadą po Włodarczyku a nie patrzą na Adamka. Powiedziałbyś, ze Gunn - IBF title defender to wyższy poziom niż Smerdijew - rywal na przetarcie, na polskiej gali ? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Cytat:
Również Ten zwykły journeyman byłby teraz mistrzem wbo gdyby doszła walka z maccą, , Ale naprawde nie chce sie spierac o wartość Banksa moim zdaniem był to solidny contender , który jakby nie patrzeć na rankingi jest teraz nawet w 15 ibf ciężkiej,Twoja ocena wobec jego osoby wydaje mi sie zbyt daleko idąca , a co do walki z tomaszkiem to w pierwszych rundach radził sobie całkiem niezle, ale naprawde więcej o nim sie nie bede rozpisywał szkoda czasu. Powiem ci tez jeszcze hehe że ze złej strony do mnie podchodzisz , otóż ja Jechałem po adamku niemiłosiernie jak mu wybrali Bobbyego , również jak zgodził sie na walke z gołym nie zostawiłem na nim suchej nitki, za to walke Diablo z Fragomenim wypunktowałem na korzyśc Polaka i musiałem tej opinii bronic przed zdecydowaną większościa pozostałych forumowiczów. Teraz widzisz że nie jestem w obozie "Adamek jest bogiem, a włodarczyk to najwyżej sie nadaje do przewracania w tańcu z gwiazdami"? Bo wydaje mi sie że coś koło tego mnie klasyfikujesz (jako że, sam przyznaje jest sporo takich osób, raczej nie tutaj ale jednak) |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Nie przesadzasz? Nie walczył jak obsrany. Miał bardzo dobry plan taktyczny, który starannie realizował. Nawet wygrał przez to 2, a może nawet 3 rundy z pierwszych 6ciu.
Adamek go po prostu potem złamał. Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że Gunn to jednak wyższy poziom. Patrząc szczególnie na formę w jakiej wyszedł do Adamka i na formę tego Bułgara w jakiej najprawdopodobniej wyjdzie do Włodarczyka. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||
|
challenger
Tak, ale Banks jakoś tak łatwo
poza tym jak bym nie próbował szukać analogii pomiędzy 37-letnim, porozbijanym Rossito a prime Cunninghamem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Gonzalo Omar Basile w 15 WBO. Po tych informacjach każdy kibic boksu może poczuć się samotny w swojej pasji... Cytat:
aż tak żeby Cię jakoś bardziej złożenie czy też w ogóle klasyfikować. Każdy Twój post traktuje indywidualnie. Nie wiem czy masz na klacie tatuaż Adamka natomiast powyżej otwarcie gloryfikujesz jego przeciwników aby podnieść przez to wartość jego zwycięstw a z tym samego Tomka.Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Cytat:
Ostatnio pisałeś, że Adamek dostaje walki z kapelusza. W takim razie z jakiej okazji Włodarczyk dostał 2 walki o pasek? Za obijanie Łotyszów i Słowaków o ujemnych bilansach? Trochę obiektywizmu, Adamka jeździsz z każdym postem, obojętnie za co, a Włodarczyk to pewnie pięściarz idealny o niewiadomo jakich osiągnięciach, za co należy go ubóstwiać. |
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|