boks, forum, zobacz
Wróć   boks, forum, zobacz > BoxingForum > Boks zawodowy na świecie
100bonus

Tags: ,

Komentarz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach
Walki Boksu:

Walki zawodowego Boksu:

stare 11-13-2009, 14:27   #1 (permalink)
prospect

Bet Cash: 500
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie [T zbiorczy]O Golocie,Adamku,Wlodarczyku,Banksie i reszcie ferajny,wylewanie zali itd

Cytat:
Napisał laswol Zobacz post
Gorol nie ma zbyt dużych umiejętności bokserskich, wyboksować go może każdy z czołówki HW.Cios jak na ciężką Adamka, to także parodia- to dobrze wyglądało na samo-przewracającego się podtatusiałego, całego w kontuzji Gołotę, takie cioski czołówkę HW, co najwyżej rozbawią, nie ma mowy o żadnych nokautach.Jego szybkość to także żadne wielkie halo, dla Chambersa czy Haye'a to jest gówno a nie szybkość- oboje są od niego szybszy.Krótko mówiąc, Adamek nie ma żadnych szans i czekam kiedy wreszcie odważy się zakontraktować walkę z realnym fighterem; pośmiejemy się.
Ty to potrafisz rozbawic na weekend ziomus myślałem ,że słowa Taszuna dotarły do Ciebei ale widzę dupa tragedia...
co do rywala to poczekajmy narazie w nowym wywiadzie Adamek nic nie powiedział z kim zaboksuje w lutym/marcu

Ostatnio edytowane przez Bokser ; 11-23-2009 o 20:34
Vittek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-13-2009, 14:50   #2 (permalink)
challenger

Skąd: Dla nich hołd ,dla tych noszących blizny... dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Domyślnie

Cytat:
Napisał Vittek
co do rywala to poczekajmy narazie w nowym wywiadzie Adamek nic nie powiedział z kim zaboksuje w lutym/marcu
Bo najgorzej że tomaszek niema nic do gadania w tym względzie , płynie z prądem ,który kontrolują jego promotorzy a głównie żygi , a żygi ma w dupie kibiców czy legacy adamka i patrzy tylko jak sie najłatwiej nachapać -----czyli jak zgarnąc najwięcej kasy i jak najmniej zapłacic drugiej stronie , no a z takim podejściem niema szans na dobranie dobrego rywala bo oni sie cenią , jak dochodzi showtime czy ktoś inny z kasą to jest inaczej ale zapewne w marcu znowu walka bedzie tylko na polsacie w najlepszym wypadku jeszcze na ppv main events i żeby sie nie przepłacać wezmą jakiegos wypalonego emeryta bądz bezprzyszłościowego buma z w miare przyzwoitym rekordem.

i bedzie 3 walka z rzędu bez większej wartości sportowej
Wiechu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-13-2009, 15:22   #3 (permalink)
challenger

Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Nominated Art. Miesiąca - Nagród: 2
Domyślnie

Cytat:
Napisał Wiechu Zobacz post
i bedzie 3 walka z rzędu bez większej wartości sportowej
Nie Wiechu. "3 walki z rzędu bez większej wartości sportowej" mamy już teraz.

W dobie Kliczków, Hkopinsów a w najgorszym przypadku Roy Jonesów...

Cytat:
każdy inteligentny człowiek wie że mam rację.
Każdy inteligenty człowiek ma prawo do naszego zdania.
Duncan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-13-2009, 15:35   #4 (permalink)
challenger

Skąd: Dla nich hołd ,dla tych noszących blizny... dla nich.. w imie dobra Ojczyzny.
Domyślnie

Cytat:
Napisał Donovan
Nie Wiechu. "3 walki z rzędu bez większej wartości sportowej" mamy już teraz.

W dobie Kliczków, Hkopinsów a w najgorszym przypadku Roy Jonesów...
Bez przesady , Bęnks prezentował jakąś wartość sportową: był niepokonany z mocnym ciosem obił tam kilku solidniaków , ze znanego gymu , sławny trener, ta walka niebyła tylko zagrywką marketingową badz obiciem kelnera dla uciechy polonii w new jersey i paru srebrników , sporo osób nawet dawało banksowi duże szanse.

stare 11-13-2009, 15:37   #5 (permalink)
prospect

Domyślnie

Cytat:
Napisał laswol Zobacz post
loool :D toś mnie rozłożył na łopatki.Jakiego taszuna? co mnie obchodzi co pisze jakiś taszun, ty serio to piszesz czy sobie kpisz? chłopcze, prawdą jest to co napisałem, każdy inteligentny człowiek wie że mam rację.Nawet złotówki nie obstawię na Adamka jak zawalczy z którymś z czołówki, i myślę że tym się właśnie różnimy.Ty przejebiesz kasę stawiając na takiego Valueva w walce z Haye'm ja ją wygram , tak jak to zrobiłem obstawiając w tej samej walce- krótko mówiąc: śnisz na jawie.Pozdro z twoim gorolem, siedź podniecony w fotelu czekając aż gorol ze swoim powerem i szybkością jak błyskawica będzie supermenem HW .Śmieszą mnie tacy ludzie:D
Ten "jakis Taszun" ma pojęcie o Boksie ten "jakiś Taszun" pisze posty ambitne coś wnoszące i mające inteligenta treśc kochasiu;] duzo jest tutaj osób które znają sie na rzeczy wystarczy CZYTAC i przyswajac;] czytanie ze zrozumieniem ziomek ;] mysle ,że warto od tych osób brac wskazówki a nie mądrzyc sie ,że sie jest lepszym a to co pan pisze to gówno prawda bez jakiej kolwiek analizy ;] wogóle uparłeś sie na Adamka bo co ? dlaczego ? wytłumacz to ? Taki Adamek słabiutki co ? a Austin nie mógł znokautowac Andrew pod koniec 1 rundy a Tomek zrobił tko teraz zobacz gabaryty Raya a Tomka i gdzie ta moc Austina ? precyzja i celnosc tomka w połączeniu z szybkoscia i przecież dosc mocną siła robia to co pisałem wczesniej przewracają rywali ktorzy wstaja zamroczeni lub wstają ze zdziwiona miną ze odwiedzili deski ;] e tam nie będe sie wkurwiał bez sensu;]

Cytat:
Napisał Vittek
Bo najgorzej że tomaszek niema nic do gadania w tym względzie , płynie z prądem ,który kontrolują jego promotorzy a głównie żygi , a żygi ma w dupie kibiców czy legacy adamka i patrzy tylko jak sie najłatwiej nachapać -----czyli jak zgarnąc najwięcej kasy i jak najmniej zapłacic drugiej stronie , no a z takim podejściem niema szans na dobranie dobrego rywala bo oni sie cenią , jak dochodzi showtime czy ktoś inny z kasą to jest inaczej ale zapewne w marcu znowu walka bedzie tylko na polsacie w najlepszym
wypadku jeszcze na ppv main events i żeby sie nie przepłacać wezmą jakiegos wypalonego emeryta bądz bezprzyszłościowego buma z w miare przyzwoitym rekordem.

i bedzie 3 walka z rzędu bez większej wartości
sportowej

Wiechu poczekajmy bardziej bym liczyl na czerwiec maj z kims konkretnym teraz tez nie wróże jakichs rewelacji
Vittek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-13-2009, 15:43   #6 (permalink)
challenger

Domyślnie

Jakich osób ? Banks to był zwykły journeyman, który nomen omen przegrał z innym - Vincenze Rossito, starym Włochem, nad którym każdy dobry zawodnik się znęcał. Ale Banks nie...

Banks w Stanach jest zupełnie nie znany, a jeśli byś zapytał kibiców boksu o pierwsze wrażenie to to, ze kupił walkę z Imamu Mayfieldem.

Gym ? Słucham ? Kronk nie istnieje od ponad dwóch lat.

Sławny trener ? Super, tylko, ze Banks nie trenuje z Manny Penny, ale z policjantem Hillem.

Popatrz jaki on był posrany z Adamkiem, nie zrobił tam nic...

Ludzie jadą po Włodarczyku a nie patrzą na Adamka. Powiedziałbyś, ze Gunn - IBF title defender to wyższy poziom niż Smerdijew - rywal na przetarcie, na polskiej gali ?

stare 11-13-2009, 16:12   #7 (permalink)
challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Donovan Zobacz post
Jakich osób ? Banks to był zwykły journeyman, który nomen omen przegrał z innym - Vincenze Rossito, starym Włochem, nad którym każdy dobry zawodnik się znęcał. Ale Banks nie...

Banks w Stanach jest zupełnie nie znany, a jeśli byś zapytał kibiców boksu o pierwsze wrażenie to to, ze kupił walkę z Imamu Mayfieldem.

Gym ? Słucham ? Kronk nie istnieje od ponad dwóch lat.

Sławny trener ? Super, tylko, ze Banks nie trenuje z Manny Penny, ale z policjantem Hillem.

Ludzie jadą po Włodarczyku a nie patrzą na Adamka. Powiedziałbyś, ze Gunn - IBF title defender to wyższy poziom niż Smerdijew - rywal na przetarcie, na polskiej gali ?
Heh , każdego można tak zdeprecjonować....również włodarczyka, dużo osób sądzi że powinien przegrac pierwszą walke z cunninghumem wobecz czego w ich opinii nigdy nie był mistrzem więc też jest tylko journeymanem? btw journeyman jest od dostarczania zwycięstw jak mi sie wydaje a banks narazie dostarczył tylko jedno...

Również Ten zwykły journeyman byłby teraz mistrzem wbo gdyby doszła walka z maccą, , Ale naprawde nie chce sie spierac o wartość Banksa moim zdaniem był to solidny contender , który jakby nie patrzeć na rankingi jest teraz nawet w 15 ibf ciężkiej,Twoja ocena wobec jego osoby wydaje mi sie zbyt daleko idąca , a co do walki z tomaszkiem to w pierwszych rundach radził sobie całkiem niezle, ale naprawde więcej o nim sie nie bede rozpisywał szkoda czasu.

Powiem ci tez jeszcze hehe że ze złej strony do mnie podchodzisz , otóż ja Jechałem po adamku niemiłosiernie jak mu wybrali Bobbyego , również jak zgodził sie na walke z gołym nie zostawiłem na nim suchej nitki, za to walke Diablo z Fragomenim wypunktowałem na korzyśc Polaka i musiałem tej opinii bronic przed zdecydowaną większościa pozostałych forumowiczów. Teraz widzisz że nie jestem w obozie "Adamek jest bogiem, a włodarczyk to najwyżej sie nadaje do przewracania w tańcu z gwiazdami"? Bo wydaje mi sie że coś koło tego mnie klasyfikujesz (jako że, sam przyznaje jest sporo takich osób, raczej nie tutaj ale jednak)

stare 11-13-2009, 16:19   #8 (permalink)
Redaktor Boxing.pl

Bet Cash: 1962
Nominowany 1 raz w 1 Temacie
Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Karol Walczyński
Domyślnie

Cytat:
Nie przesadzasz? Nie walczył jak obsrany. Miał bardzo dobry plan taktyczny, który starannie realizował. Nawet wygrał przez to 2, a może nawet 3 rundy z pierwszych 6ciu.
Adamek go po prostu potem złamał.

Cytat:
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że Gunn to jednak wyższy poziom. Patrząc szczególnie na formę w jakiej wyszedł do Adamka i na formę tego Bułgara w jakiej najprawdopodobniej wyjdzie do Włodarczyka.
Karol Walczyński jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-13-2009, 16:40   #9 (permalink)
challenger

Domyślnie

Cytat:
Heh , każdego można tak zdeprecjonować....
Tak, ale Banks jakoś tak łatwo poza tym jak bym nie próbował szukać analogii pomiędzy 37-letnim, porozbijanym Rossito a prime Cunninghamem.
Cytat:
btw journeyman jest od dostarczania zwycięstw jak mi sie wydaje a banks narazie dostarczył tylko jedno...
Uproszczenie. Journeymanem jest też Grzesiek Soszynski i tego samego gatunku jest Banks - przeciętniak, którym się ktoś opiekuje.
Cytat:
Również Ten zwykły journeyman byłby teraz mistrzem wbo gdyby doszła walka z maccą,
On chronologicznie wyszedłby do starego, dobrego Macci, który by go tam zjadł. Pamiętam, że każdy chciał walczyć z Banksem...
Cytat:
, Ale naprawde nie chce sie spierac o wartość Banksa moim zdaniem był to solidny contender ,
Nie, nie był solidnym contenderem i tak chcesz się spierać. Być może dlatego (ja nie stawiam teraz diagnozy, tylko opisuje objawy) jesteś krypto Adamko-popierdoleńcem. Możliwe nawet, że sam o tym nie wiesz.
Cytat:
który jakby nie patrzeć na rankingi jest teraz nawet w 15 ibf ciężkiej,
A Gonzalo Omar Basile w 15 WBO. Po tych informacjach każdy kibic boksu może poczuć się samotny w swojej pasji...
Cytat:
Powiem ci tez jeszcze hehe że ze złej strony do mnie podchodzisz , otóż ja Jechałem po adamku niemiłosiernie jak mu wybrali Bobbyego , również jak zgodził sie na walke z gołym nie zostawiłem na nim suchej nitki, za to walke Diablo z Fragomenim wypunktowałem na korzyśc Polaka i musiałem tej opinii bronic przed zdecydowaną większościa pozostałych forumowiczów. Teraz widzisz że nie jestem w obozie "Adamek jest bogiem, a włodarczyk to najwyżej sie nadaje do przewracania w tańcu z gwiazdami"? Bo wydaje mi sie że coś koło tego mnie klasyfikujesz (jako że, sam przyznaje jest sporo takich osób, raczej nie tutaj ale jednak)
Ja nie zagłębiam się w Ciebie aż tak żeby Cię jakoś bardziej złożenie czy też w ogóle klasyfikować. Każdy Twój post traktuje indywidualnie. Nie wiem czy masz na klacie tatuaż Adamka natomiast powyżej otwarcie gloryfikujesz jego przeciwników aby podnieść przez to wartość jego zwycięstw a z tym samego Tomka.

Cytat:
Miał bardzo dobry plan taktyczny, który starannie realizował
Teraz mnie Grzesiek zabiłeś... aż się piwem zakrztusiłem. Nie pisz takich rzeczy bo spadnę z fotela i się potłukę.

stare 11-13-2009, 16:56   #10 (permalink)
contender

Domyślnie

Cytat:
O co Ci chodzi z tym Włodarczykiem? Adamka do Włodarczyka nie ma co porównywać. Piszesz że Gunn to przeciwnik na przetarcie, a tym czasem Włodarczyk obija takich bumów przez całą karierę i jeszcze dostaje walki o pasek.
Ostatnio pisałeś, że Adamek dostaje walki z kapelusza. W takim razie z jakiej okazji Włodarczyk dostał 2 walki o pasek? Za obijanie Łotyszów i Słowaków o ujemnych bilansach?

Trochę obiektywizmu, Adamka jeździsz z każdym postem, obojętnie za co, a Włodarczyk to pewnie pięściarz idealny o niewiadomo jakich osiągnięciach, za co należy go ubóstwiać.
Frazier jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania