![]() |
|
|
|||||||

| Tags: andrzej golota, tomasz adamek |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#11 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Cytat:
I za nim znowu podniesiesz krzyk to się zastanów kolega co zrobił Adamek żeby dostać walkę o MS WBC. Tam nawet nie było stałych starań promotora, szczebelek po szczebelku jak w przypadku Włodarczyka. Masz spore luki w wiedzy o boksie. Pierwszą walkę o pas Włodarczyk dostał m.in ponieważ pokonał byłego MS IBF Mayfielda, drugą walkę z Cunnem zarządziła federacja, natomiast walkę o pas WBC Włodarczyk wypracował sobie na dokładnie takich samych starań promotorskich jak Fragomenii, Kraj i Erdei. Ja nie dyskutuje o tym czy to dobre czy złe, uczciwe czy nie, ale tak po prostu jest wszędzie, taki jest boks zawodowy. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli to że Banks był solidnym contenderem to jest wielka gloryfikacja? To naprawde zadziwiające , i niech zgadne każdy kto powie jedno dobre słowo Tomaszku jest u ciebie w jednym worku z adamko-popieroleńcami? To zakrawa o jakąś Fobie, Może to coś osobistego i niechętnie ci o tym pisać? Bo wiesz co obaj wiemy że opisujesz "objawy" całkowicie błędnie i robisz to celowo , żeby sie ze mną pogryzć , możemy to wrzucić na wyższy poziom, "bez cenzury" ja nieskromnie powiem, że nawet lubie to robić i na osiedlu mi mówią że jestem w tym niezły ale ciężko mi potem wyhamować, Też moge sypać tekstami na poziomie; swój pierwszy raz przeżyłeś z Plakatem diablo na ścianie(chociaż może to była niekontolowana polucja i wcale tego nie chciałeś), a jego sztywna postawa w wielu walkach wynika z tego że zostałeś jego masażystą i "rozgrzewając go" dbasz bardziej o swój "interes". Możemy i tak porozmawiać
|
|||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Cytat:
Już nawet nie będę przypominał, że Włodarczyk pokonał Mayfielda przez przekręt sędziowski. |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||
|
Cytat:
Cytat:
Banks stoczył fajną walkę z Castillo i to już wystarczy żeby stawiać go wyżej(dużo wyżej). A kto był jak nie Banks?(na rynku amerykańskim oprócz Godfreya i Floresa) Rekord 20-0. Był wysoko w rankingach. Na rozkładzie pare fajnych nazwisk - Mayfield, Rossito, Castillo. Karol jestem... Cytat:
Według mnie to było optymalne ustawienie Banksa na Adamka; możliwie najlepsze wyeksponowanie zalet Banksa(przewaga zasięgu - lewa ręka, mocny prawy - przy kontrowaniu) i ukrycie wad(podejrzana szczęka), jednocześnie wykorzystanie mankamentów przeciwnika(mocne odsłanianie się przy atakowaniu). Tak to wedłu mnie wyglądało. Może Ty inaczej ustawiłbyś Banksa,..nie wiem... Ostatnio edytowane przez Karol Walczyński ; 11-13-2009 o 18:49 |
||||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Cytat:
Adamek do przodu(bo był napalony na zadanie mocnego prawego, zamiast troche poboksować), a na to tylko Banks czeka i bum prawą ręką. I tak co chwila. Dobrze, że go Gmitruk uspokoił szybko. A że się nie powiodło, to już inna sprawa. Adamek za twardy.
Ostatnio edytowane przez Karol Walczyński ; 11-13-2009 o 18:31 |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Nie wiem o co tyle płaczu przez tego Gunna. W lipcu Adamek mial walczyc z Godfrey'em, ten spękał, a Tomek chcial zawalczyc jeszcze w lipcu, wiec wzial to co mógł. Gunn go wyzywał do walki juz od czasu walki z Banks'em. Korzystny podzial kasy, wiec dlaczego mial odpuszczac.
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Cytat:
A może do cholery rewanż z Cunninghamem ??? Poza tym dlaczego wszystko zawężasz do słabej w Jułes cruiser... Grzegorz Rasiak. Vittek, nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, czy może piszesz takie rzeczy bezwiednie, ale ze względu na dobro tego forum nie będę pisać co Adamek mógłby zrobić 'spokojnie' i 'jedną ręką' z całą pewnością jednak nie pobić Jamesa Toneya. Chyba niektórym AP się zupełnie pomerdlało. James Toney potrafi zrobić takie rzeczy jakich Adamek w życiu nie widział. Już nie tacy jak Adamek wyglądali przy nim jak dzieci we mgle... |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Nie wiem czy kupil czy nie, ale wygranie z Mayfieldem jednak osiagnieciem jest sporym. Taki Wlodarczyk np. z Imamu walki nie wygralby bez opiekunczych skrzydel promotora a chyba leszczem nie jest, co?:-) Latwo sie zapedzic w krytyce, Banks to silny facet i calkiem solidny bokser, z checia zobaczylbym go w ringu z Rudym, ciekawe czy poszloby tak gladko.
Ostatnio edytowane przez darulka ; 11-14-2009 o 15:46 |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|