|
|
#4 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2005
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Evander Holyfield vs Michael Moorer II
A tobie sie soql dziwie, lubisz patrzec jak twoj zawodnik przegrywa? Kiedys jak ta walke ogldalem, to sie denerwowalem, przeciez tak niewiele brakowalo, wystarczylo jeszcze wytrzymac runde z kawalkiem, wynik walki znalem od lat ale zawsze jak ja ogladalem to przezywalem ja niemalze jakby byla na zywo i za kazdym razem na koniec dupa. Kiedys to mi psulo humor, podobnie jak walka z Grantem, czy pierwsza z Bowem. Dziwie sie bo to tak jakby uwielbiac ogladac jak sie w teleturnieju bylo o wlos od miliona ale sie przegralo i wrocilo z niczym. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Coś z Historii: Hagler vs Hearns - którko ale bardzo treściwie. Bajeczna 1 runda.
Coś z lat 90 tych- Tyson- Holyfield I - Piękna, cudowna walka. Coś z ostatnich walk -Morales- Pacquiao - wg mnie najlepsza walka Moralesa Ale dla mnie w boksie najpiękniejsza była trylogia Holyfield- Bowe Tak wogóle Holyfielda uważam za boksera wszechczasów. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Cytat:
to: Holy vs Tyson ; Bowe 1, 2, 3; Moorer 2; Foreman, i wszystkie inne wojny Warriora; Ike vs Tua, a takze z wag lzejszych ODH vs Mosley, ODH vs Quartey, RJJ vs Hopkins, i naprawde wiele innych |
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|