![]() |
#3624 (permalink) |
prospect
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
Boże, Toney to kompletny idiota. Jak czytam wywiady z nim to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Może zamiast tej gadki pokaże nam jeszcze coś w ringu, bo ostatnio to przegrał z bokserem klasy B/C, jednak skorumpowani sędziowie go uratowali. Toney to już przeszłość i to zamierzchła, myślę, że wszyscy możemy sobie dać już spokój z nim i jego gadkami o tym, jak to znokautuje Hopkinsa. Jedyna opcja takiej walki to Hopkins wędrujący do HW, ale po co by mu to było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 (permalink) |
![]()
Mimo, że jestem przeciwny ewentualnemu przejściu Tomka Adamka do kategorii ciężkiej, to jednak mam pewną refleksję. Tomek miałby za sobą masę fanów zagranicznych, ponieważ większość kibiców boksu pragnie widowiskowych pojedynków, których bracia Kliczko, czy Valuev nie są w stanie im dać.
Dlatego takich postaci jak Tomek HW bardzo potrzebuje i na pewno wielu ściskałoby kciuki, aby Tomek został Mistrzem Świata HW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 (permalink) | |
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3629 (permalink) |
![]()
Ja mówię - generalnie jestem przeciwny takiemu posunięciu i mam swoje argumenty, niejako pokrywające się z Twoimi. Natomaist chciałem zauważyć, że taki Tomek w HW, który bazowałby na szybkości, który potrafi bić serią, potrafi stworzyć wojnę byłby bardzo chętnie oglądany i pewnie zebrałby sporo sympatii w bokserskim świecie. Walka Kliczko - Adamek np.... poza kibicami Kliczków zdecydowana większość trzymałaby kciuki za Tomka, bo to jest bokser niezwykle barwny, których kibice chcą oglądać w HW, a niestety ich nie ma. Myślę, że również sporo sympatii zdobędzie w najbliższym czasie David Haye, mimo, że wobec jego wypowiedzi wielu za nim nie przepada, to jednak, kiedy dojdzie do walk Davida z najlepszymi w HW wielu będzie trzymać za niego kciuki.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Nominowany 74 razy w 14 Tematach
![]() |
![]()
A ja sie z Toba nie zgodze. Ostatnio zaczaelm tez pisac na zagranicznych forach i wiesz co tam pisza? np. ze szkoda ze sedziowie nie przyznali Cunninghamowi zwyciestwa w walce z Adamkiem bo moznaby bylo teraz zrobic swietna walke Cunninghama z Hopkinsem. O tym ze Hopkins moglby walczyc z Adamkiem wspominaja ale bez entuzjazmu. Nie wazne jest to ze Cunningham jedyna ciekawa walke stoczyl z Adamkiem a w pozostalych zanudzal kibicow. Nie wazne jest to ze Adamek nie pierwszy raz robi jedna z ciekawszych walk roku.
Mysle ze gdyby Adamek przeszedl do HW to dla kibicow z poza Polski bylby kolejnym malym ciezkim ze wchodu... kims takim jak Ibragimov i Chagaev tylko ze jeszcze nie sprawdzonym w HW. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|