![]() |
#1 (permalink) |
![]()
za 2 tygodnie czeka nas emocjonująca walka jaka bedzie rewanż Pawła Wolaka z Delvinem Rodriguezem.Tym razem Paweł napewno zawalczy ostrożniej w obronie i pokona Delvina Ja stawiam wysoko na pkt.Jesli Paweł nie dozna żadnej kontuzji jak w poprzedniej walce zdominuje Delvina i przedewszystkim bedzie walczyl lepiej w obronie nie mam ku temu watpliwości.Wielka szansa przed Pawłem MSG i napewno duzo ludzi bedzie chciało zoabczyć ten rewanż.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
champion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2010
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
![]()
O kurde, to już tylko 2 tygodnie...! Nocka będzie zarwana dla tej gali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Nominowany 269 razy w 112 Tematach
![]() |
![]()
Wg mnie wygra ten, który będzie potrafił wyciągnąć korzystne dla siebie wnioski z pierwszej potyczki.. Zwykle to bardziej wszechstronny zawodnik lepiej spisuje się w pojedynkach rewanżowych....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Nominowany 287 razy w 87 Tematach
![]() |
![]()
no, no
![]() Rios, Mike Jones, Cotto noi Wolak - szykuje się super gala, a będzie jeszcze gala z Heleniusem, nasza gala w Polsce, Mares vs Agbeko, Darchinyan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (permalink) | ||||
![]()
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Komentarzy | Ostatni post / autor |
Deguardia: Wolak i Rodriguez zarobią na rewanżu o wiele więcej | Wiechu | Newsy | 1 | 10-10-11 16:50 |
Delvin Rodriguez o Wolaku i swojej przyszłości | Paweł Kulig | Newsy | 1 | 23-09-11 07:42 |
Rodriguez żali się na brak rewanżu, Wolak odpowiada: "mam teraz inne plany" | Wiechu | Newsy | 4 | 06-08-11 23:24 |
Paweł Wolak VS Delvin Rodriguez | Vittek | Boks zawodowy na świecie | 12 | 24-07-11 15:55 |
Wolak - Rodriguez | ludi14 | Nadchodzące walki | 0 | 05-07-11 16:41 |