![]() |
|
|
|||||||

| Tags: adamek, golota, kuziemski, michalczewski, sosnowski, wlodarczyk, zegan |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |||
|
|||
|
|
#11 (permalink) |
|
Redaktor Boxing.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Bet Cash: 500 Nominowany 47 razy w 18 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Wez juz skoncz dziecko. Skad ty mozesz wiedziec co ja wiem, tylko domyslac sie moze. Obie sa Karolinami a o Lukasik nic nie sluchac od dawien dawna do tego z 2 lata nie walczy a nawet jak walczyla nigdzie praktyyvznie nioe byla transmitowana.
Tak Duncan, tylko ty sie znasz na boksie na swiecie i nikt nei powinien nic pisac ani mowic. Podrosnij dzeciaku i przestan sie sadzic jakl burak to moze ktos zacznie traktowac cie powaznie teraz to jestes powszechnei znany jako najwiekszy w polsce wazelniarz BKP i forumowy cham ktorego banuja wszedzie gdzie tylko sie da. I nie bez powodu. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Sep 2007
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Cytat:
Słyszałem o Goldbergu ale myślałem, że to Amerykanin (bo tam mieszkał i zmarł). Czy jeszcze byli jacyś pięściarze i walki? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
|
Apek ale chodzi ci o osiągnieciach polskich bokserów przed erą"wielkich federacji"?? Nie wiem czy Stanlyela Ketchela (Stanisław Kiecal) i Tonyego Zale(Antoni Załęski) zaliczać do bokserów amerykańskich czy też polskich, dwaj wielcy mistrzowie kategorii średniej
Ostatnio edytowane przez Juri1 ; 03-12-2010 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Sep 2007
|
Cytat:
chcę jeszcze zamknąć swoje kompendium wiedzy na temat mistrzów znając jeszcze tych co walczyli przed.Rzeczywiście Goldberg urodził się w Warszawie i dopiero wyemigrował. W statach występuję jako Polak. Natomiast Ketchel (Kiecal) urodził się w już USA a tylko jego rodzice pochodzili z Polski. Występuję pod amerykańską "banderą" więc nie wiem czy go zaliczyć do Polaków ![]() Podobnie Tony Zale (Zaleski). Pozdrawiam. |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mistrzowie, polscy, pretendenci |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|