| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
18 grudnia Mazikin, trzy dni temu napisałem, ze dzisiaj jest dużo mocniejszy niż Bidenko.
Naprawdę trudny rywal dla Wawrzyka. Szczerze ? Za trudny. Dla każdego 23-latka na świecie... Lepszy niż Bidenko, Gbenga czy choćby Jason Estrada czy rozbitki jak Hoffman. A więc Andrzej Wawrzyk ma lepszych rywali niż Adamek. Ostatnio edytowane przez Duncan ; 12-03-2009 o 08:24 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
Donovan, pracujesz dla BKP?
Twoje postponowanie Adamka, jest już żenująco widoczne BKP robi dobrą robote ale stop dla takiego czarnego PR jaki uprawiasz Daj spokój Wiekszość z nas lubi Wawrzyka i resztę bokserów z Twojej grupy Nie pluj na innych Amen |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
challenger
Cytat:
Thorgal, oczywiście, ze Mazikin jest lepszy niż jakiś Estrada. Dużo lepszy. ZET napisał, ze Estradę pobiłby Sosnowski, to ja bym takiego wyniku nie obstawiał gdyby Albert miał się spotkać z Mazikinem w formię. Estrady nikt nawet nie promuje, taki jest świetny. Mazikin to hell of a boxer, był w Uniwersum, potem u Wadima - najmocniejszego promotora na Ukrainiec, teraz u co-promotora Powetkina. Pobił Szagajew, skończył karierę Pedro Carrionowi wtedy nr. 1 w super-ciężkiej na Kubie, skończył karierę amatorską również Wachowi z tego co pamiętam. Oszukali go strasznie z Cammerelle (21-23). Dwa metry wzrostu. Ostatnio edytowane przez Duncan ; 12-03-2009 o 10:21 |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ale D. o czym ty piszesz? O amatorce? Mazikin miał papiery na dobrego zawodowca, ale jak wielu przed nim, nie sprawdził się w profi.
Piszesz o Mazikinie w formie, a kiedy ty ją u niego ostatnio widziałeś. Promotorzy maja być argumentem? To ja się zapytam, ile o ma walk w profi za sobą, a ilu już miał promotorów? Ten argument jesli juz, to działa na niekorzyść Ukraińca. A co kto inny pisze... Niektórzy pisali, że nie ma innego możliwego rezultatu jak zwycięstwo Gołoty nad sknerusem. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Cytat:
Cytat:
papaparapapapa |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
bum
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
|
Wiechu bardzo dziękuję za twojego posta
Donovan Nie jestem zapiekłym fanem Adamka. Lubię go i życze mu jak najlepiej Co do merytoryki, nigdy nie atakowałem, doceniam Twoja wiedzę, ale nie doceniam twojego pogladu Jestes arbitralnie stronniczy i tyle. Nie jesteś więc racjonalny w swoich ocenach Nie jestem specem od boksu, raczej człowiekiem który bardzo lubi ten sport i miał okazje poznac i rozmawiac wielokrotnie chociażby z Andrzejem Gołotą To forum daje mi mozliwośc zdobycia informacji, które byłyby dla mnie niedostepne i za to dziekuje wszystkim userom i chyle czoła Równiez przed Toba Donovan z BKP, bo wiedze masz Serdecznie Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
challenger
Nie jestem z BKP.
Thorgal, ostatnio Mazikin pobił na gali Areny Konstantina Airicha. Pobił ostatnio niezłego Marabjana, a z obecnym Ondrejem Palą (sprawdź go sobie) przegrał by również Estrada. Na początku kariery pobił z tego co pamiętam Czeczeniewa. O amatorce mówiłem jako o potencjale i umiejętnościach. To cały czas jest. Skoro BKP boi się Mazikina dla Wawrzyka to coś w tym jest... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2008
|
Mazykin to przy Estadzie ocieżały klocek. Amerykanin to szybki, dobrze wyszkoloby spryciarz. Mysłę że łątwo wypunktowałby mniej doswiadczoengo Wawrzyka. Ukrainiec z kolei to typowy amator. Cos jakby Wach. Poprawnie wyszkolony, dobre warunki ale brak destrukcji, podejrzana szcżęka, przeciętny cios. Poza tym troszkę wypalony. Zobaczymy z jakim nastawieniem wyjdzie do Wawrzyka. Jeżeli pzyjedzie po zwycięstwo to moze być pierwszy, naprawdę poważny test dla Polaka ale jeżeli Andrzej to faktycznie taki duzy talent, to powinien na tym etapie z takimi rywalami sobie radzić.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2009
Bet Cash: 35 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
|
Szczerze to jestem lekko zawiedziony tym że Wawrzyk nie zawalczy z Bidenko.Napewno wygrana z nim (nawet w takim okresie kariery jaką teraz przeżywa) dała by mu więcej jak walka z Mazikinem.Napewno skok w rankingach byłby spory.
BPK trochę podpaliło publikę tym newsem z Bidenko.Może to była reklama albo poprostu nie sprostali warunkom finansowym Bidenki-co wydaje się najbardziej realnym scenariuszem. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mazikin, wawrzyka |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|