| 04-05-09, 10:01 | |||
|
Walki Boksu:
|
|||
|
|
#1 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 37 razy w 13 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 2 |
Czyli Dawid z Kangurem. Wg. mnie rywal za słaby, co nie znaczy, ze słaby. Martwi jego wiek i aktywność (przez dwa lata jedna walka). Ostatnie sukcesy w 2005... mnie się to kojarzy z próbą niedawnego sprowadzenie Byrona Mitchella. Fajne nazwisko, tylko zupełne rozbitki.
Zawsze można powiedzieć - lepszy niż ostatni rywal... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Może warto by było wreszcie ściągnąć na main event zawodnika z rankingu którejś federacji tak aby rzeczywiście przy ewentualnej wygranej zrobić awans. Coś a'la próba Gmitruk przy Wilczewskim (Curtis Stevens). Kolejne walki ze średniakami według mnie nic nie dadzą ani pod względem sportowym ani rankingowym , a wyczekując na to, iż któryś z mistrzów wybierze Cygana na dobrowolną obronę można się nie doczekać.
Czy do walki o EBU ktoś jest wyznaczony? Bo po Brahmerze jest wakat a według mnie przy umiejętnościach Kosteckiego pas Mistrza Europy byłby dużym sukcesem. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2009
Bet Cash: 35 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
|
O EBU pod koniec stycznia walczą Brancalion z Cleverly.Oni byli już dużo wcześniej wyznaczeni.Póżniej Kostecki byłby mile widziany.Jest drugi w rankingu EBU,Murat pierwszy.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
prospect
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Bet Cash: 500 Nominowany 0 razy w 0 Tematach
|
Brancilion zmierzy się Cleaverlym 27 stycznia , od jakiś 2 tydogni w kalendarzu jest :-)
Z CLeaverlym by była by ciężka walka.Wysoki , technik wbrew rekordowi nie głaszcze ale ma troche siły w piąchch. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
challenger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Bet Cash: 820 Nominowany 17 razy w 6 Tematach
|
Murat to nie jest ciekawa opcja. Jakby go Cygan nie położył, to na punkty nie ma szans. Nie chodzi mi o umiejętności. Wystarczy wspomnieć Murat - Campillo....
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| kostecki, thysse |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|