04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 03-16-2005, 14:20   #11 (permalink)
contender

Bet Cash: 500
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

walki takie jak Gołota vs Saleta... czy Adamek vs Michalczewski...... ale nie takie jak Sobczak vs Małek .... obiecujący amator Małek już na początku przegrał widać że prawdopodobnie będzie kelenerem a ewentualna kolejna porażka pzrekreśliła by jego kariere na zawsze........
King jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-16-2005, 20:52   #12 (permalink)
journeyman

Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do Żółw
Domyślnie

Macie tu racje, że jeszcze na to zawcześnie, bo mamy za mało zawodników. I nie mamy też specjalnego wyboru. Taka np. walka Bugaj vs. Witkowski nie uważam, żeby była strasznie pasjonująca!!! Trzeba poczekać aż będziemy mieli konkretną liczbe zaowdników w większosći wag, a narazie pozostają nam kelnerzy pochodzenia Afrykańskiego z paszportem szwedzkim.
Żółw jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-17-2005, 15:53   #13 (permalink)
prospect

Domyślnie

zapowiadana walka saleta sosnowski napewno wywola zainteresowanie w polsce a obijania czechow juz nikt nie oglada, ostatnio w tak dużym mieście jak poznań, sala była zapełniona w 1/3 bo nikt nie miał ochoty oglądać dennych walk z czechami. dlatego jak najwięcej ciekawych walk między polakami.
cios jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-17-2005, 17:59   #14 (permalink)
Redaktor Boxing.pl

Bet Cash: 642
Wpisy: 1
Nominowany 1 raz w 1 Temacie
Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do ZET.
Domyślnie

Cytat:
Napisał cios
zapowiadana walka saleta sosnowski napewno wywola zainteresowanie w polsce a obijania czechow juz nikt nie oglada, ostatnio w tak du¿ym mie¶cie jak poznañ, sala by³a zape³niona w 1/3 bo nikt nie mia³ ochoty ogl±daæ dennych walk z czechami. dlatego jak najwiêcej ciekawych walk miêdzy polakami.
Chyba Ciê trochê ponios³o W Poznaniu sala by³a zape³niona w jednej dziesiatej.
ZET. jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-17-2005, 18:06   #15 (permalink)
contender

Domyślnie

rzeczywiście była klapa...nawet bylo bardzo dobrze słychać słowaków którzy dopingowali Mito Ribara w walce z Porębskim.......
King jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-17-2005, 18:53   #16 (permalink)
journeyman

Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do Żółw
Domyślnie

Ja tam tej gali nie widziałem, ale czytając wiele opini wydaje mi się, że nic nie straciłem
Żółw jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-20-2005, 11:27   #17 (permalink)
Rookie

Domyślnie

Cytat:
Napisał AITOR
Cytat:
Napisał Sykes
Moim zdaniem to chybiony pomysł. Przynajmniej na obecnym etapie rozwoju boksu zawodowego w Polsce. Jesteśmy na "dorobku" w tej kwestii i zapewne długo jeszcze będziemy, a psucie sobie nawzajem rekordów jakoś do mnie nie przemawia. I nie chodzi tylko o czystą kalkulację. Sądzę, iż w Europie jest mnóstwo przeciwników, którzy nadają się do tego lepiej, niż Polacy, których jest dosłownie po kilku w poszczególnych kat. wagowych. Mam nadzieję, iż doczekamy się niedługo takich czasów, kiedy to będziemy mieć zatrzęsienie zawodowców i taka wewnątrz krajowa selekcja będzie jakimś wyznacznikiem klasy zawodnika. Obecnie jestem zdecydowanie przeciw (mam na myśli oczywiście zawodników, a nie "zawodników" - czytaj kelnerów).
Zgadzam się w pełni i dlatego w moim zestawieniu nie ma walk w stylu
Kostecki vs. Adamek czy nawet Proksa vs. Cendrowski.
Nie zgadzam się z tą teorią. Sport (a boks zawodowy jest ponoć sportem) jest dla kibiców. A kibiców nie przekonuje nabijanie sobie rekordów na kelnerach. Jeżeli zależy zawodnikom tylko na rekordach, powinni zostać w amatorstwie. Ja walk polskich zawodników nie oglądam, gdyż uważam, że to strata czasu. Ale walkę Adamek - Kostecki o tytuł Mistrza Polski nawet ja bym obejrzał.
czata jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-20-2005, 13:03   #18 (permalink)
Rookie

Domyślnie

Ja wolę zobaczyć walkę Adamek vs. Briggs.
A co do walki Polak vs. Polak to narazie chciałbym zobaczyć tylko starcie Sosnowskiego z Saletą.
BYCZEK jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-20-2005, 19:03   #19 (permalink)
journeyman

Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do Marjucha
Domyślnie

Cytat:
Napisał czata
Cytat:
Napisał AITOR
Cytat:
Napisał Sykes
Moim zdaniem to chybiony pomysł. Przynajmniej na obecnym etapie rozwoju boksu zawodowego w Polsce. Jesteśmy na "dorobku" w tej kwestii i zapewne długo jeszcze będziemy, a psucie sobie nawzajem rekordów jakoś do mnie nie przemawia. I nie chodzi tylko o czystą kalkulację. Sądzę, iż w Europie jest mnóstwo przeciwników, którzy nadają się do tego lepiej, niż Polacy, których jest dosłownie po kilku w poszczególnych kat. wagowych. Mam nadzieję, iż doczekamy się niedługo takich czasów, kiedy to będziemy mieć zatrzęsienie zawodowców i taka wewnątrz krajowa selekcja będzie jakimś wyznacznikiem klasy zawodnika. Obecnie jestem zdecydowanie przeciw (mam na myśli oczywiście zawodników, a nie "zawodników" - czytaj kelnerów).
Zgadzam się w pełni i dlatego w moim zestawieniu nie ma walk w stylu
Kostecki vs. Adamek czy nawet Proksa vs. Cendrowski.
Nie zgadzam się z tą teorią. Sport (a boks zawodowy jest ponoć sportem) jest dla kibiców. A kibiców nie przekonuje nabijanie sobie rekordów na kelnerach. Jeżeli zależy zawodnikom tylko na rekordach, powinni zostać w amatorstwie. Ja walk polskich zawodników nie oglądam, gdyż uważam, że to strata czasu. Ale walkę Adamek - Kostecki o tytuł Mistrza Polski nawet ja bym obejrzał.
A ja nie zgadzam się z teorią, że dobrym pomysłem byłby pojedynki między naszymi zawodowcami. POjedynek Adamek-Cygan obejrzałbym z chęcią w sytuacji kiedy Adamek będzie mistrzem danej organizacji a Kostecki pretendentem #1. Walki o mistrzostwo Polski są na razie bez sensu, bo za mało mamy zawodoców na odpowiednim poziomie.
Marjucha jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-21-2005, 15:04   #20 (permalink)
prospect

Domyślnie

piatkowski z cendrowskim tez mogla by byc walka
cios jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania