View Single Post
04-05-09, 10:01
Reklama

Podziękowań: 0
Podziękował 2 x w 2 postach

Walki zawodowego Boksu:

stare 02-08-2010, 22:32   #785 (permalink)
ArchieMoore
journeyman

Bet Cash: 1214
Nominowany 0 razy w 0 Tematach
Art. Miesiąca - Nagród: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marcin Zimerman Zobacz post
Adamek nie jest jeszcze gotowy na wyzwania w tej wadze. On sie chyba nie czuje dobrze ważąc 100 kg.
Zgadzam sie tu raczej w 100%, , Adamek w kazdej wypowiedzi podkreśla że to jego naturalna waga i czuje sie najlepiej, ale wg. mnie tak niejest ta waga dlaniego to juz zadużo, bedzie wiecej to bedzie juz coraz gorzej, Adamek to jest naturalny zawodnik "zawieszony" pomiedzy cruser , a cieżka ze wskazaniem na ta 1sza, jego waga optymalna to gdzies 94kg, dobrze mu robiło jak zbił te grosze do crusera i był odtłuszczony, żywy i taki energiczniejszy, trzeźwo patrząc i biorąc wszystkie za i przeciw to powoli sobie uświadomiłem, że w HW to zaszczytów on już zadnych niedostąpi, jak wychodził do Estrady to podali Age:34 i to mnie uderzyło , mi sie wydaje (chociaż życze mu inaczej) , że to już raczej schyłek kariery Adamka, niemówie pewnie obije jeszcze Arreole (zarobi kupe kasy na paru duzych walkach, na która niemialby szans w CW), ale poprostu... ehh szkoda że niema przynajmniej tych 5 lat mniej, obawiam sie ze nie JESZCZE , a niebedzie gotów juz nigdy na najwieksze wyzwania w HW
ArchieMoore jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem